دست و پنجه نرم کردن هند با شکاف شدید مهارت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ «TeamLease Digital»، یک شرکت فناوری، مطالعه تحقیقاتی جامعی با عنوان «امنیت سایبری : امنیت مرز دیجیتال هند» منتشر کرد. این مطالعه پتانسیل رشد قابل توجه بازار امنیت سایبری در هند را روشن میکند و در عین حال به خطرات سایبری فزایندهای که سازمانها در بخشهای مختلف با آن مواجه هستند، میپردازد.
طبق این مطالعه، پیشبینی میشود که سهم بازار امنیت سایبری تا سال 2027 به 3.5 میلیارد دلار برسد و نرخ رشد سالانه مرکب سالانه (CAGR) حدود 80.5 درصد باشد. این صنعت در حال حاضر دارای حدود 40 هزار فرصت باز تا ماه می سال 2023 است که بر تقاضای فزاینده برای متخصصان امنیت سایبری ماهر تأکید دارد. با این حال، شکاف مهارتی قابل توجه 30 درصد چالش بزرگی را ارائه میدهد. این مطالعه تحقیقاتی همچنین افزایش 7 درصدی حملات سایبری هفتگی جهانی را نشان میدهد که از 1200 حمله در هفته فراتر رفته است، در حالیکه سازمانهای هندی بیش از 2000 حمله هفتگی را در 3 ماهه اول 2023 تجربه کردهاند که نشان دهنده افزایش 18 درصدی نسبت به سال قبل است. بخش مراقبتهای بهداشتی به عنوان یک هدف اصلی ظاهر شد و 7.7 درصد از حملات را به خود اختصاص داد.
سونیل شِمانکوتیل (Sunil Chemmankotil)، مدیر اجرایی TeamLease Digital، بر نیاز به اقدامات پیشگیرانه در برابر تهدیدات سایبری تأکید کرد و گفت که با استقبال شرکت هندی از زیرساختهای دیجیتال، آسیبپذیری بیشتر در برابر تهدیدات سایبری نیاز به اقدامات پیشگیرانه دارد. با هوشیاری و انعطافپذیری در برابر چالشهای نوظهور مانند حملات مبتنی بر هوش مصنوعی، آسیبپذیریهای اینترنت اشیاء و تهدیدات سایبری فرا وجهی، میتوان چشمانداز دیجیتال را تقویت و راه را برای یک تحول دیجیتالی امن و پررونق هموار کرد.
این مطالعه بر اهمیت ارتقای مهارت نیروی کار با طیف گستردهتری از مهارتهای امنیت سایبری برای مبارزه با تهدیدات سایبری در حال تحول تأکید میکند. تخصصهای مربوط به حریم خصوصی دادهها، امنیت ابری، امنیت هوش مصنوعی و امنیت شبکه، در کنار مهارتهای نرمافزاری ضروری مانند حل مسئله، ارتباطات، کار گروهی و همکاری، تقاضای بالایی دارند. این مطالعه نقشهای شغلی کلیدی را در این زمینه از جمله حسابرس فناوری اطلاعات، تحلیلگر امنیت اطلاعات، مهندس امنیت شبکه/فناوری اطلاعات/متخصص، تست امنیت/تستر نفوذ، و تحلیلگر پزشکی قانونی کامپیوتری. شناسایی میکند.
کریشنا ویج (Krishna Vij)، رئیس بازرگانی کارکنان فناوری اطلاعات در TeamLease Digital، ضمن تأکید بر اهمیت ارتقاء مهارت و برنامههای آموزشی هدفمند اظهار داشت از آنجایی که صنعت با 30 درصد شکاف مهارتی در متخصصان امنیت سایبری مواجه است، برای کسب و کارها ضروری است که سیستمهای امنیتی خود را از طریق ابتکارات آموزشی هدفمند تقویت کنند. با توانمندسازی متخصصان با مهارتهای لازم، میتوان شکاف استعداد را پر کرد و در نتیجه انعطافپذیری دفاع امنیت سایبری ما را تقویت کرد.
این مطالعه همچنین تأثیر حملات سایبری بر بخشهای حیاتی، مانند مراقبتهای بهداشتی، تولید، دولت، خدمات مالی و خردهفروشی را برجسته میکند. این امر بر نیاز فوری به متخصصان ماهر امنیت سایبری برای محافظت از این صنایع در برابر نقض دادهها و ضررهای مالی تأکید میکند.
در نتیجه، مطالعه تحقیقاتی آسیبپذیری چشمانداز دیجیتال در حال گسترش هند را در برابر تهدیدات سایبری نشان میدهد و در عین حال به شکاف مهارتی در نیروی کار امنیت سایبری میپردازد. این کشور بر پتانسیل هند برای ایفای نقش پیشرو در توسعه راه حل های پیشرفته امنیت سایبری با استفاده از نیروی کار قوی و ماهر تأکید دارد.