about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نام‌های بزرگ عرصه فضا و ارتباطات قاره سبز گرد هم آمده‌اند تا رقیب منظومه ماهواره‌ای استارلینک شرکت اسپیس‌اکس را بسازند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، استارلینک با بیش از ۳ هزار ماهواره در فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری زمین در تمام جهان اینترنت عرضه می‌کند اما اروپایی‌ها هم می‌خواهند منظومه ماهواره‌ای خودشان را داشته باشند و فقط به سرویس استارلینک متکی نمانند.

پروژه زیرساخت تاب‌آور، با ارتباط متقابل و امن ماهواره‌ای یا به اختصار IRIS2 پس از شروع جنگ اوکراین و نقش مهمی که استارلینک در آن بازی کرد، بیش از پیش برای اروپایی‌ها جدی شده است.

در همین زمینه فراخوان کمیسیون اروپا برای ساخت این صورت فلکی ماهواره‌ای توسط کنسرسیومی متشکل از بزرگترین نام‌های عرصه فضا و مخابرات اروپا پاسخ داده شد.

از ایرباس و یوتل‌ست گرفته تا دویچ‌تله‌کام و تالس نام‌های بزرگی پا به عرصه گذاشته‌اند.

کنسرسیوم اعلام کرده که صورت فلکی ماهواره بر اساس یک معماری چند مداری که با قابلیت تعامل اکوسیستم زمینی داشته باشد، ساخته خواهد شد.

آژانس فضایی اروپا (ESA) تجربه زیادی در ساخت منظومه ماهواره‌ای مانند گالیله و کوپرنیک دارد که اکنون در مدار هستند. با این حال عرضه اینترنت و رقابت با استارلینک که حالا محبوبیتش تثبیت شده و در حال گسترش منظومه ماهواره‌ای خود است، سرعت و انرژی بالایی نیاز دارد.

عوامل ریز و درشت بسیاری در راه موفقیت پروژه اروپایی رقیب استارلینک وجود دارد. استارلینک حداقل چند سال از همه رقبا جلوتر است و با استفاده از تکنولوژی بی‌همتای موشک‌ قابل استفاده مجدد فالکون هر لحظه فاصله‌اش را از دیگران بیشتر می‌کند. بنابراین برای رقابت با استارلینک باید بسیار سریع عمل کرد که این سرعت‌عمل در ذات خود با وجود چنین کنسرسیوم بزرگ و پیچیده‌ای امکان‌پذیر نمی‌نماید.

اروپایی‌ها قصد دارند تا سال ۲۰۲۷ پوشش جهانی اینترنت را با استفاده از منظومه ماهواره‌ای خود فراهم کنند. برای پی بردن به اینکه این کنسرسیوم با نام‌های بزرگش توان چنین کاری را دارد، باید منتظر ماند و نظاره کرد.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.