about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد یک تبعه اوکراینی را به اتهام شرکت در حمله سایبری به شرکت نرم‌افزاری کاسیا دستگیر کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد یک مظنون اوکراینی را به اتهام حمله باج افزاری در ماه ژوئیه به شرکت فناوری آمریکایی کاسیا که منجر به آلوده شدن 1500 شرکت در سراسر جهان شد را دستگیر کردند.

یاروسلاو واسینسکی (Yaroslav Vasinskyi) 22 ساله یک تبعه اوکراینی است که مسئول حمله باج افزاری ژوئیه سال ۲۰۲۱ به شرکت کاسیا بوده که باعث اختلال قابل‌توجه شبکه‌های رایانه مشتریان کاسیا شد.

واسینسکی که در ماه اکتبر در لهستان بازداشت شد و در انتظار استرداد به آمریکا است، با اتهاماتی ازجمله توطئه برای کلاه‌برداری و پول‌شویی و چند اتهام دیگر روبرو است. واسینسکی در صورت مجرم شناخته شدن در تمامی موارد با 115 سال زندان مواجه خواهد شد.

کیفرخواستی دیگری علیه یوگنی پولیانین (Yevgeniy Polyanin) 28 ساله، تبعه روس نیز اعلام شد که 6.1 میلیون دلار باج پرداخت‌شده توسط قربانیان از وی کشف و ضبط شد.

پولیانین دستگیر نشده و آزاد است، اما به اتهامات مشابهی مانند واسینسکی متهم است و در صورت دستگیری و اثبات تمام اتهامات، با 145 سال زندان مواجه خواهد بود.

واسینسکی و پولیانین هردو متهم به همکاری با گروه باج افزاری رویل (REvil) یا همان سودینوکیبی (Sodinokibi) هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا هم روز دوشنبه اعلام کرد این دو و همچنین یک صرافی ارز دیجیتال به نام چتکس که گفته می‌شود مبادلات مالی برای عوامل باج‌گیر را تسهیل کرده با تحریم‌های این وزارتخانه مواجه خواهند شد.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد بیش از ۲۰۰ میلیون دلار باج در قالب بیت کوین و مونرو پرداخت شد.

گفته می‌شود این اقدامات نتیجه همکاری بین 17کشور بوده اما سازمان‌های دولتی لتونی و استونی در این تحقیقات نقش محوری ایفا کردند.

به گزارش رویترز، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده برای اطلاعاتی که به شناسایی افراد یا مکان سردسته های گروه REvil منتهی شود جایزه ای به ارزش حداکثر ۱۰ میلیون دلار می دهد. همچنین این وزارتخانه پنج میلیون دلار برای اطلاعات منجر به دستگیری یا محکومیت افراد شرکت کننده در حملات باج افزاری REvil خواهد داد.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.