about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دستگیری هکر حساب بانکی بیل گیتس

Konstantin Simeonov Kavrakov هکر بلغارستانی است که در سال 2011 به دلیل هک و سرقت از حساب بانکی بیل گیتس در پاراگوئه به زندان رفته بود.

 این هکر با هک دستگاه خودپرداز و استفاده از کارت‌های بانکی جعلی توانست هزاران دلار از حساب بانکی قربانیان مختلف سرقت کند. این هکر درحالی‌که از کارت‌های بانکی جعلی استفاده می‌کرد تا از خودپرداز پول دریافت کند، توسط پلیس ملی فیلیپین دستگیر شد.

در هنگام دستگیری، پلیس هفت کارت اعتباری شبیه‌سازی‌شده برای حساب‌های مختلف، رسید بانکی و مبلغ 1715 دلار پول را یافت. کارت‌های اعتباری شامل Citi Visa، Eastwest Bank Vice، Citibank MasterCard، Standard Chartered MasterCard، Citibank Visa، Citi MasterCard می‌شدند.

پلیس اعتقاد دارد، Kavrakov یکی از سران شبکه بین‌المللی شبیه‌سازی و جعل کارت‌های بانکی است که از 12 سال پیش در امریکا و اروپا فعال بوده‌اند.

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.