about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

کاوشیک دوبی، یکی از ساکنان ناحیه مندیدیپ مادیا پرادش در هندوستان به دلیل فروش اوراق امتحانی کلاس 10 و 12 در تلگرام در قالب یک مقام هیئت مدیره، دستگیر شد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی خبرگزاری سایبربان، پلیس جرایم سایبری بوپال روز شنبه مردی را به دلیل فروش اوراق امتحانی کلاس 10 و 12 در تلگرام با جعل هویت خود به عنوان مسئول هیئت مدیره، دستگیر کرده است. متهم، کاوشیک دوبی، گروهی در تلگرام ایجاد کرده و از لوگوی شورای آموزش متوسطه استفاده کرده است. او با استفاده از برنامه بهارات په (BharatPe)، یک برنامه پرداخت آنلاین، از حدود 600 نفر پرداخت ها را جمع آوری کرده است.
در 4 مارس، کنترل کننده امتحانات هیئت آموزش متوسطه مادهیا پرادش، شکایتی را به شعبه جرایم سایبری در بوپال مبنی بر اینکه افرادی ناشناس گروهی را در تلگرام با استفاده از لوگوی هیئت مدیره ایجاد کرده اند، تسلیم کرده است. امتحانات هیئت مدیره مادیا پرادش از اول مارس آغاز شده است.
این مقام هیئت مدیره در شکایت خود می گوید که دانشجویان با استفاده از نرم افزار بهارات په، پرداخت ها را انجام می دهند. بر اساس این شکایت، پرونده ای بر اساس بندهای 419 (مجازات کلاهبرداری از طریق شخصیت) و 420 (تقلب و تحریر غیرصادقانه در تحویل اموال) به موجب قانون مجازات هند (IPC) و بند 66C (مجازات برای سرقت هویت) و 66D (مجازات برای تقلب با جعل هویت با استفاده از منابع رایانه ای) قانون فناوری اطلاعات، تشکیل شده است.
پلیس سپس کاوشیک دوبی، ساکن مندیدیپ را دستگیر کرده و یک دفترچه عابر بانک، یک تلفن همراه و دو سیم کارت را که در جریان جنایت استفاده شده بود، کشف کرده است.
کاوشیک دوبی در ازای ارائه اوراق امتحانی هیئت مدیره کلاس 10 و 12 تقاضای پول می کرده است. او برگه های سوال را از یک گروه تلگرامی دیگر به نام "کمک هیئت نمایندگان مجلس" دریافت می کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
اتهام
1405/07/18 - 20:53- تروریسم سایبری

اتهام کلاهبرداری الکترونیکی علیه متخصص امنیت سایبری اسرائیلی

دادگاهی در نیویورک یک متخصص امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی را به کلاهبرداری الکترونیکی و استفاده از شرکت امنیت سایبری برای پرداخت باج به هکرها متهم کرد.

تغییر
1405/07/18 - 17:37- اروپا

تغییر شیوه حفاظت از داده‌ها توسط توسعه‌دهندگان مدل هوش مصنوعی

دفتر کمیسر اطلاعات بریتانیا اعلام کرد که ده توسعه‌دهنده مدل هوش مصنوعی تغییراتی را در شیوه‌های حفاظت از داده‌های خود اعمال کرده‌اند.

سهم
1405/07/18 - 16:53- تروریسم سایبری

سهم استارت‌آپ‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از جذب سرمایه جهانی

بنابر ادعای کارشناسان، با جذب تقریباً نیمی از کل سرمایه جهانی توسط استارت‌آپ‌های اسرائیلی، بودجه سایبری به بالاترین حد خود در 4 سال گذشته رسید.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.