about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک مجرم سایبری هندی، که به عنوان کلکسیونر افسر منطقه آناکاپالی را به ارزش 50 هزار روپیه فریب داده بود، دستگیر شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اظهار داشتند که یک مجرم سایبری هندی با معرفی خود به عنوان کلکسیونر منطقه آناکاپالی، افسر بخش درآمد (RDO) را به مبلغ 50 هزار روپیه فریب داده است.

به گفته پلیس هند، متهم با ظاهر شدن به عنوان پاتانشتی راوی سابهاش (Pattanshetti Ravi Subhash)، کلکسیونر منطقه، پیامی به چینی کریشنا (Chinni Krishna)، افسر بخش درآمد، ارسال کرده بود. او 5 کوپن هدیه فرستاده بود و به دنبال 50 هزار روپیه بود. بدون بررسی صحت پیام، از آنجایی که عکس کلکسیونر را داشت، افسر بخش درآمد پول را ارسال کرده بود. بعداً، کریشنا متوجه شد که فریب خورده و در 10 فوریه امسال به پلیس شهر آناکاپالی شکایت کرد.

تیمی به سرپرستی موهان رائو (Mohan Rao)، بازرس ایستگاه پلیس آناکاپالی، تحقیقات را آغاز کرد. پلیس یک جوان 27 ساله به نام نیکیل گویال (Nikhil Goyal) را در ریشیکش در اوتاراکند به اتهام دخالت در این جنایت دستگیر کرد. رائو به رسانه‌ها گفت که متهم در 24 فوریه سال جاری با حکم ترانزیت به منطقه آناکاپالی آورده شد و در بازداشت قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد :

«این روزها به راحتی می‌توان از طریق اینترنت، تصاویر و جزئیات جمع‌آوری کننده، ناظر پلیس و هر کارمند دولتی را دریافت کرد. مردم باید درمورد چنین کلاهبرداران سایبری بسیار محتاط باشند و تراکنش‌ها را بررسی کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.