about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

دستگیری شیاد سایبری در خوزستان

با تلاش ماموران پلیس فتا شیاد سایبری در خوزستان دستگیر شد .

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، رئیس پلیس فتا   خوزستان گفت:  در پى مراجعه خانمی مبنى بر هتک حیثیت و تهدید به انتشار تصاویر شخصی وی در فضای مجازی، رسیدگى به این پرونده بصورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

سرهنگ علی حسینی  افزود: کارشناسان پلیس فتا خوزستان با بررسی‌های فنی و اطلاعاتی، متهم را شناسایی و سپس با هماهنگی مقام قضائی و طی یک عملیات غافلگیرانه، متهم را دستگیر و  پس از بازجویی‌های تخصصی و پلیسی، متهم صراحتا به تجاوز به عنف و اخذ تصاویر از این خانم شاکی  اعتراف  کرد.

وی ادامه داد:  در بررسی تجهیزات هوشمند توقیفی از متهم توسط اداره ادله دیجیتال این پلیس، مشخص گردید این مجرم متاهل، از طریق تلگرام در فضای مجازی با دختران جوان آشنا و با وعده‌های اغوا کننده مانند ازدواج، آنان را اغفال کرده و به بیرون از شهر منتقل می‌کرد.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان بیان کرد: متهم در ادامه ضمن تهدید و ارعاب، اقدام به تجاوز به عنف نموده و از قربانیان عکس و فیلمبرداری می‌کرد؛ و تاکنون  در این زمینه چهار پرونده در پلیس فتا تشکیل شده است.
سرهنگ حسینی گفت: شهروندان عزیز توجه داشته باشند که هویت‌های موجود در فضای مجازی اکثرا جعلی بوده و قابل اعتماد نیستند؛ لذا هموطنان از هر گونه اعتماد و ایجاد رابطه با افراد ناشناس خودداری کرده و در هنگام مواجهه با موارد مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری گزارش دهند.

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.