about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه ویژه تحقیقات جنایی پلیس اندونزی، اخیراً، با همکاری پلیس بالی و چین، به یک مرکز سازمان‌یافته‌ی جرائم سایبری، در این کشور، یورش بردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، گروه ویژه تحقیقات جنایی پلیس اندونزی، روز شنبه، در عملیاتی مشترک با پلیس بالی و نیروهای چین، اقدام به شناسایی و حمله به یکی از مراکز سازمان‌یافته جرائم سایبری در این کشور، کرد.


سخنگوی نیروهای پلیس، ریکوانتو (Rikwanto)، طی اظهارنظری در این مورد گفت: «افسران پلیس، طی عملیاتی، 31 نفر از اتباع خارجی ساکن در این کشور را به اتهام تقلب و اخاذی با استفاده از تلفن همراه، دستگیر کرده‌اند.»


طبق اعلام این مقام آگاه، از میان افراد دستگیرشده، 17 نفر چینی، 10 نفر تایوانی و 4 تن، از شهروندان اندونزی، بوده‌اند. وی در ادامه افزود که 27 نفر از افراد دستگیرشده که تابعیت غیر اندونزیایی داشته‌اند، برای محاکمه و پیگیری‌های قضایی، به کشورشان بازگردانده خواهند شد.


افزایش آمار جرائم سایبری، در سال‌های اخیر، به یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های جوامع حوزه‌ی آسیای شرقی، بدل شده است. اقدام اخیر نیروهای پلیس اندونزی و چین را می‌توان واکنشی شدید به روند افزایش جرائم سایبری دانست.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.