about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نسخه ی جدید و به روزرسانی شده ی گیرنده ی دیجیتال شیلد از شرکت Nvidia اکنون در دسترس است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت انویدیا گیرنده ی تلویزیونی دیجیتال نرم افزاری خود را به روز رسانی میکند تا پشتیبانی از جدید ترین کنترل کننده های کنسول های نسل بعدی را ارائه دهد.اگر صاحب یک گیرنده ی شیلد یا شیلد پرو هستید ، اکنون میتوانید کنترل کننده های PS5 DualSense یا ایکس باکس سری X را برای پخش بازی های اندرویدی یا عناوین بازی های رایانه ای از طریق سرویس صفحه نمایش GeForce Now شرکت انویدیا جفت کنید.

برای جفت کردن یک دستگاه پی اس 5 میتوانید به قسمت بلوتوث گیرنده ی شیلد رفته و سپس دکمه ی PlayStation را پایین نگه دارید تا چراغ آن آبی رنگ شود.برای کنترل کننده های ایکس باکس سری های X و S میتوانید دکمه ی جفت شدن را نگه دارید تا دکمه ی ایکس باکس شروع به چشمک زدن کند.

انویدیا علاوه بر پشتیبانی از کنترل کننده ها ، همچنین پشتیبانی سیستم اتوماسیون خانگی Control4 را در این به روز رسانی 8.2.2 به گیرنده ی دیجیتال شیلد اضافه کرده است.

این قابلیت اجازه میدهد تا کنترل از راه دور و یا برنامه ی Control4 برای راه اندازی برنامه ها در گیرنده ی دیجیتال شیلد عمل کند.همچنین این به روز رسانی در گیرنده ی دیجیتال شیلد ، سطح امنیتی دستگاه ها را به سطح بیانیه ی امنیتی اندرویدی دسامبر 2020 افزایش میدهد.

انویدیا سال هاست که به طور مداوم نرم افزار گیرنده ی شیلد خود را به روز رسانی میکند.این شرکت در سال گذشته ویژگی های ارتقاء یافته ی 4K خود را که با هوش مصنوعی پشتیبانی شده است همراه با تنظیمات کنترل از راه دور را بهبود بخشیده است.انویدیا همچنین سال گذشته به جدیدترین دستگاه های خود ، کنترل میزان صدا IR و CEC را نیز اضافه کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.