about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق گزارشات، بازیگران مخرب سایبری به صورت فعالی در حال بهره برداری از آسیب پذیری های موجود در دستگاه های ASA سیسکو می باشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ هکرها به صورت فعالی در حال بهره برداری از آسیب پذیری موجود در دستگاه ASA شرکت سیسکو هستند. این باگ امنیتی (CVE-2020-3580)، یک آسیب پذیری از نوع XSS می باشد.

سیسکو اولین بار در اکتبر 2020 وجود این آسیب پذیری را تاکید کرد و در صدد اصلاح آن برآمد. اما نسخه اصلاحیه اولیه ناقص بود. بنابراین یک اصلاحیه دیگر در آوریل 2021 منتشر شد. 

آسیب پذیری مذکور این اجازه را به بازیگران مخرب می دهد تا با هدف اجرای دستورات جاوا اسکریپت بر روی مرورگر کاربر، ایمیل های فیشینگ یا لینک های مخربی را به کاربران دستگاه ASA سیسکو ارسال کند.

بهره برداری موفق از آسیب پذیری، این امکان را به مهاجمین می دهد تا کد اسکریپت دلخواه را در محیط رابط دستگاه اجرا و به اطلاعات حساس مبتنی بر مرروگر دسترسی پیدا کند. 

طبق گزارشات اخیر شرکت امنیت سایبری Tenable، بازیگران مخرب به صورت فعالی در حال بهره برداری از آسیب پذیری موجود بر روی دستگاه های آلوده هستند اما این شرکت صحبتی از نوع فعالیت مخرب صورت گرفته بر روی این دستگاه ها نکرد.

Tenable همچنین گزارشاتی را مبنی بر استفاده مهاجمین از این آسیب پذیری در حملات امنیتی دریافت کرده است.

بنابراین شرکت سیسکو دوباره بایستی به سرعت در جهت رفع این آسیب پذیری در دستگاه های ASA عمل کند. 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.