about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دستگاه های خودپرداز آمریکا، طعمه هکر ها شد

بزرگ ترین تولیدکننده دستگاه های خودپرداز هدف حمله هکری قرار گرفت که این حمله موجب سرقت پول های خودپرداز شده است.

 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از هک‌رید؛ یک شرکت آمریکایی تولید کننده دستگاه های خودپرداز نسبت به امکان هک این تجهیزات به کاربران هشدار داد.

دو شرکت بزرگ آمریکایی که در زمینه تولید دستگاه های خودپرداز فعالیت دارند «Diebold Nixdorf Inc و NCR Corp» هستند. این دو شرکت به کاربران خود هشدار دادند که مراقب حمله های سایبری به خودپرداز ها باشند زیرا در روز های اخیر گزارش های متعددی از هک و نفوذ به عابر بانک ها به گوش می رسد.

هکر هایی که اقدام به حمله کرده اند نام آنرا «jackpotting» گذاشته اند و در نتیجه این حمله مقدار زیادی پول از دستگاه خود پرداز سرقت شده است.

شرکت «NCR» اعلام کرد، ممکن است حملات سایبری گسترش پیدا کند و سطح وسیع تری را شامل شود از این رو می بایست حفره امنیتی یا آسیب پذیری موجود برطرف شد. بدون شک هکرها از طریق یک آسیب پذیری راه نفوذ را به خودپردازهای یافته اند.

هنوز به طور دقیق مشخص نشده چه میزان پول از عابر بانک ها سرقت شده است.

چندی پیش یک سایت خبری به نام کربس (Krebs) خبر از حملات مشابهی در مکزیک داده بود که در آنجا نیز همین مورد رخ داده بود. گفتنی است خبر هک خودپرداز های آمریکا نیز برای اولین بار توسط همین رسانه خبری منتشر شده است.

یک شرکت امنیت سایبری به نام «Group IB» در سال 2016 گزارشی مشابه ارائه کرده است. در این گزارش آمده که مجرمان سایبری از راه دور خودپرداز ها را هک کرده اند و این موضوع در سراسر اروپا رخ داده است. حملات مشابه نیز در آن سال در تایلند و تایوان نیز گزارش شده است.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.