about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دستورالعمل یونسکو جهت استفاده از هوش مصنوعی مولد در آموزش منتشر شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،یونسکو اولین دستورالعمل خود در مورد استفاده از هوش مصنوعی مولد را جهت آموزش منتشر کرد و از سازمان های دولتی خواست تا استفاده از این فناوری از جمله حفاظت از حریم خصوصی داده ها و ایجاد محدودیت سنی برای کاربران را قانونمند کنند.

چت بات هوش مصنوعی مولد که توسط شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) با پشتیبانی مایکروسافت در ماه نوامبر راه اندازی شد، به سریع ترین اپلیکیشن در حال رشد جهان تا به امروز تبدیل شده است.

استفانیا جیانینی، معاون مدیر کل آموزش یونسکو به رویترز گفت:  

ما در تلاش هستیم تا سرعت تحول نظام آموزشی را با سرعت تغییر در پیشرفت فناوری در این مدل‌های یادگیری ماشینی هماهنگ کنیم.  

او در ادامه افزود: در بسیاری از موارد، دولت‌ها و مدارس از یک فناوری کاملاً ناآشنا استقبال می‌کنند که حتی فناوران برجسته نیز ادعای درک آن را ندارند.

یونسکو در میان مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها در گزارشی ۶۴ صفحه‌ای، بر لزوم برنامه‌های درسی هوش مصنوعی مورد تأیید دولت برای آموزش مدارس، در آموزش و پرورش فنی و حرفه‌ای تأکید کرد.

 یونسکو گفت:

ارائه‌دهندگان هوش مصنوعی مولد باید مسئول اطمینان از پایبندی به ارزش‌های اصلی و اهداف قانونی، احترام به مالکیت معنوی و حمایت از شیوه‌های اخلاقی و همچنین جلوگیری از گسترش اطلاعات نادرست و سخنان نفرت‌انگیز باشند.همچنین در زمانی که این فناوری نوین، فراگیران را از فرصت‌های توسعه توانایی‌های شناختی و مهارت‌های اجتماعی از طریق مشاهدات دنیای واقعی، شیوه‌های تجربی مانند آزمایش‌ها، بحث با انسان‌های دیگر و استدلال منطقی مستقل محروم کند، میبایست مانع توسعه هوش مصنوعی مولد شد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.