about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روز گذشته اختلالی در فیبر اینترنتی شرکت ورایزن به قطعی سرویس اینترنت هزاران کاربر در آمریکا منجر شد. رییس کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا اعلام کرد در این باره تحقیق می کند.

به گزارش کارگوه بین الملل سایبربان ؛روز گذشته هزاران نفر از کاربران اینترنت در آمریکا با قطعی سرویس روبرو شدند دلیل آن اختلال خدمت رسانی شرکت ورایزن بود.

سخنگوی این اپراتور اعلام کرد مشغول بررسی گزارش‌های قطعی سرویس است. از سوی دیگر حساب کاربری پشتیبانی ورایزن در توئیتر نیز نوشت:

در منطقه بروکلین با قطعی فیبر روبرو شده‌ایم. در ادامه از کاربران خواسته شد برای اطلاع از به‌روزرسانی‌ها از اپ My Fios استفاده کنند.

 

این درحالی بود که کاربران این اپ در منطقه ساحل شرقی آمریکا در شبکه‌های اجتماعی نیز از قطعی دسترسی به اینترنت خبر داده بودند. در زمان ایجاد اختلال بیش از ۲ هزار گزارش قطعی سرویس در وب سایت «داون دتکتور» ثبت شد.

برخی از گزارش‌های قطعی سرویس ثبت شده در داون دتکتور نیز به وب سایت‌های مختلف از جمله زوم، جی میل، اسپاتیفای، اسلک و آمازون وب سرویسز تعلق داشتند.

این درحالی است که به نوشته نشریه هیل در وب سایت داون دتکتور بین ۱۰ تا ۱۳ روز گذشته (به وقت آمریکا) بیش از ۲۲ هزار گزارش قطعی سرویس ثبت شده بود.

۷۱ درصد گزارش‌ها مربوط به مشکلات خطوط زمینی اینترنت بود. مناطقی که با بیشترین قطعی اینترنت عبارت بودند از بروکلین، بالتیمور، فیلادلفیا، واشنگتن دی سی، پیتسبورک، نیویورک، آرلینگتون و آلکساندریا (در شمال ایالت ویرجینیا).

این در حالی بود که جسیکا رزن ورسل رئیس فعلی کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC)در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:

دفتر ایمنی عمومی و امنیت میهن FCC قطعی‌های سرویس اینترنت را بررسی می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
توقیف
1405/06/24 - 22:02- آمریکا

توقیف ۱۲ سایت دیپ‌فیک محتوای مستهجن در منهتن

۱۲ سایت تولید محتوای مستهجن دیپ‌فیک با هوش مصنوعی، پس از آنکه دادستانی منطقه منهتن نیویورک دامنه‌های آنها را به دلیل نقض قوانین مربوط به انتشار ویدئوهای بدون رضایت صاحبان تصاویر توقیف کرد، در این هفته از دسترس خارج شدند.

هشدار
1405/06/24 - 14:04- هوش مصنوعي

هشدار بیل گیتس در مورد عدم آمادگی دولت‌ها در مقابل هوش مصنوعی

بیل گیتس اعلام کرد که هیچ دولتی در جهان برای تغییراتی که هوش مصنوعی در جامعه ایجاد خواهد کرد، آمادگی ندارد.

استقبال
1405/06/24 - 13:22- آسیا

استقبال اینترپل از ائتلاف بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های مخابراتی و سایبری

دبیرکل اینترپل از آغاز به کار ائتلاف بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های مخابراتی و سایبری استقبال کرد.