about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دزدهای دیجیتالی، سرمقاله اکونومیست

به گزارش واحد امنیت سایبریان؛ نشریه اکونومیست سرمقاله جدید خود را به امنیت سایبری اختصاص داده است. این نشریه معتقد است کدهای کامپیوتری آنقدر پیچیده هستند که جست‌وجو برای پناهگاهی غیرقابل نفود در برابر هک کردن و سرقت دیجیتالی محکوم به شکست است. فقط طی چند سال گذشته سارقان سایبری 81 میلیون دلار از بانک مرکزی بنگلادش سرقت کرده‌اند، حمله هکرها به یاهو، خرید یاهو به مبلغ 8/ 4میلیارد دلار از سوی شرکت وریزون را مختل کرده است و هکرهای روسی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مداخله کرده‌اند. علاوه براین، بازار سیاه اخاذی کامپیوتری و هک کردن برای سرقت کالاهای دیجیتالی درحال رونق گرفتن است. یکی از دلایلی که امروزه امنیت کامپیوتری وضعیت بسیار بدی دارد، این است که در گذشته افراد کمی این مساله را جدی گرفتند. زمانی که اینترنت پدیده جدیدی بود، جدی نگرفتن امنیت سایبری قابل بخشش بود؛ اما اکنون که پیامدهای نادیده گرفتن این مساله درحال مشخص شدن است و خطرات ناشی از باگ‌ها و هک کردن‌ها رو به افزایش است، برای تکرار این اشتباه، هیچ بهانه‌ای پذیرفتنی نیست. با این وجود، تغییر رویکردها و رفتارها علاوه بر ابزار تکنیکی، نیازمند ابزار اقتصادی است.

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.