about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

طبق گزارش ها در پی اعتراضات مردم کوبا، دسترسی به شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک، واتس اپ، اینستاگرام و تلگرام مسدود شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از ای بی سی نیوز، مردم کوبا در مواجهه با سخت‌ترین بحران اقتصادی طی دهه‌های اخیر، به اعتراض دست زده‌اند. این درحالی است که کوبا با پیک جدید ویروس کرونا نیز مواجه شده است.

در این میان به نظر می‌رسد شبکه‌های اجتماعی در این کشور مسدود شده‌اند. روز یکشنبه مردم کوبا به نشانه اعتراض در خیابان‌ها تجمع کردند. به نوشته رسانه‌ها در جریان این اعتراضات یک سازمان دهنده رسمی وجود نداشت و مردم از طریق شبکه‌های اجتماعی به خصوص توئیتر و فیس بوک از این اعتراض باخبر شدند.

به گفته آلپ توکر مدیر شرکت «نت بلاکس» در لندن، روز گذشته مقامات کوبا وب سایت‌های فیس بوک، واتس اپ، اینستاگرام و تلگرام را مسدود کردند.

البته به نظر نمی‌رسد توئیتر مسدود شده باشد.

رئیس جمهور کوبا روز دوشنبه تحریم تجاری آمریکا که بر تامین سوخت این کشور آمریکای جنوبی و قطعی برق تاثیر گذاشته را مسبب نارضایتی اخیر دانست.

کوبا همچنین با پیک جدید ابتلا به کووید ۱۹ روبرو شده که نیاز بیمارستانها و مراکز درمانی به برق را افزایش داده و دولت تامین برق این مراکز را نسبت به بخشهای دیگر در اولویت قرار داده است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.