about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

در فضای سایبری، پیشگیری بهتر از درمان است

بیشترین حجم نفوذهای امنیتی در جهان، از طریق ایمیل رخ می‌دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان امنیتی معتقدند که با نصب آخرین نسخه از نرم‌افزار آنتی ویروس، لنز دوربین رایانه بالای مانیتور، به شما یادآوری می‌کند که روی لینک‌های ناشناخته کلیک و اطلاعات شخصی خودتان را ایمیل نکنید. شاید این عمل، برای ایمیل‌های رسمی و تنظیمات واقعی آدرس، امری عادی به نظر برسد؛ اما بیشترین حجم نفوذهای امنیتی در جهان، از طریق ایمیل رخ می‌دهند. نه به این دلیل که برخی هکرها، اطلاعات شما را به سرقت می‌برند و از برخی روش‌های پیشرفته، برای رسیدن به رایانه و اسناد ذخیره شده شما استفاده می‌کنند؛ این اتفاق می‌افتد؛ زیرا شما به‌طور دلخواه و ناخواسته، اطلاعات را در یک ایمیل ارائه می‌کنید.

با توجه به روز جهانی اینترنت امن در 5 فوریه، به حفاظت‌های دقیق برای مقابله با تهدید روزافزون هک اینترنتی و نفوذهای سایبری نیاز است. به گفته متخصصان، از تعهدات اتاق‌های چت و وب‌سایت‌های جذاب دنیای جدید، حفظ حریم خصوصی و استقلال در ابتدای دوران اینترنت در اواخر دهه نود گرفته، تا تحقق این مسئله که هیچ مطلب امن و مخفی در دنیای آنلاین نیست، یک حلقه کامل وجود دارد. تنها جنگجویان مخفی، در فضای سایبری، کارآمدتر، نوآورانه‌تر و ظاهراً فراگیرتر حاضر شده‎اند.

الوک گوپتا (Alok Gupta)، مؤسس و مدیرعامل شرکت حقوقی و امنیت سایبری «Pyramid» در مصاحبه‌ای در نشست اخیر «Convergence India» در دهلی گفت:

ما هندی‌ها، عادت به اشتراک‌گذاری داریم. ما دوست داریم اطلاعات شخصی خود را به همسایه‌ها و همه اطرافیانمان ارائه دهیم. 27 درصد از نقص داده‌ها، به علت خطای انسانی رخ می‌دهند.

گوتام کاپور (Gautam Kapoor)، شریک شرکت مشاوره «Deloitte» اعلام کرد:

در صورت حمله سایبری، هیچ راه‌حل قانونی ظاهری وجود ندارد. ما هیچ قانونی برای امنیت سایبری نداریم. قانون حفاظت از داده‌ها، به اشتباه نامگذاری شده است؛ زیرا در واقع یک قانون حفظ حریم خصوصی است. ما درحال حاضر، تنها دستورالعمل‌های مورد استفاده ازسوی رگولاتورهایی مانند «RBI» را داریم که قانون نیستند. ما خیلی عقب‌تر از امنیت سایبری هستیم و باید همچنان به دنبال قانون باشیم.

کارشناسان هندی بر این باورند که با توجه به آمیخته شدن زندگی شخصی، اجتماعی، رسمی و مالی با فضای آنلاین، احتیاط و اجراي بهترین اقدامات احتیاطی، تنها راه‌حل است. پرادیپتو چاکرابارتی (Pradipto Chakrabarty)، مدیر منطقه‌ای شرکت تأیید و آموزش سایبری هندی «CompTIA» اقدامات لازم آنلاین را به‌صورت زیر فهرست‌بندی کرده است:

  • از وای‌فای عمومی و شبکه سیمی شخص ثالث، در خرید آنلاین و برنامه‌های بانکداری خودداری کنید. به عنوان مثال، هرگز نباید از این برنامه‌ها با وای‌فای هتل، یا فرودگاه استفاده کرد. مطمئن شوید که چنین سایت‌هایی ایمن هستند. نوار مرورگر، باید قفل را نشان دهد و نام سایت، باید با «https://» به جای «http://» شروع شود.
  • رمز عبور قوی، برای روتر وای‌فای خانگی خود تنظیم کنید. در بیشتر موارد، مردم از گذرواژه پیش‌فرض همراه دستگاه، استفاده می‌کنند.
  •  کلمات عبور را به‌طور مرتب تغییر دهید و از کاراکترهای ویژه استفاده کنید. عملاً یادآوری بسیاری از رمزهای عبور برای برنامه‌های مختلف، منجر به خستگی رمز عبور و کاری سخت است.
  • علاوه بر نصب آنتی ویروس، به‌طور مرتب آن را به‌روزرسانی کنید. سیستم عامل هم باید به‌روزرسانی شود.
  • احراز هویت 2 مرحله‌ای بسیار مهم است. ما باید همیشه از دستگاه‌ها، سایت‌های رسانه اجتماعی، یا آن دسته برنامه‌های کاربردی که امکان تأیید 2 مرحله‌ای دارند، استفاده کنیم. بنابراین اگر از مرورگرها، یا دستگاه‌هایی که کاربر به‌صورت معمول استفاده نمی‌کند، ورود غیرطبیعی اتفاق بیفتد، اطلاعات فوری به کاربر منتقل می‌شود.
  • هرگز اطلاعات بانک، یا کارت اعتباری خود را برای بررسی سریع‌تر، حتی از طریق سایتی ذخیره نکنید که به شما عدم ذخیره «CVV» را اعلام می‌کند.
  • تمرین کنید که پس از هر بار بهره برداري، از سایت‌های بانکی، یا حساب‌های رسانه اجتماعی خارج شوید.
  • مهم‌ترین نکته، بررسی تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی در پلتفرم‌های رسانه اجتماعی است. اغلب اوقات، ما واقعاً نگران این تنظیمات نیستیم. به عنوان مثال، فیس‌بوک ویژگی‌هایی دارد که می‌پرسد آیا کاربر می‌تواند از طریق شناسه ایمیل، یا شماره تلفن جستجو شود. یکی دیگر از ویژگی‌ها این است که کاربر، به موتورهای جستجو اجازه می‌دهد خارج از فیس‌بوک به پروفایل او دسترسی پیدا کنند. کاربران باید از امنیت و حریم خصوصی آگاه باشند و بسته به نوع استفاده و میزان اطلاعات شخصی – که به نظر آنها غیرخطرناک است – راه فرار داشته باشند.

درصورتی که با همه این موارد، شما قربانی نفوذ آنلاین شدید، چه کاری می‌توانید انجام دهید؟ یک پرونده، در یک ایستگاه پلیس پر کنید. اما اطمینان حاصل کنید كه طبق قانون فناوری اطلاعات، فایل را پر کرده‌اید و سپس با واحد جرایم سایبری پلیس، به جای ایستگاه های محلی تماس بگیرید.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.