درک بهتر تهدیدات سایبری با مصورسازی رویدادها
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ نیروی زمینی آمریکا به تازگی یک قرارداد 21 میلیون دلاری را به منظور توسعه نمونه اولیه فناوریهایی امضا کرده است که امکان مصورسازی، همکاری و ارائه گزارش تهدیدات سایبری را برای فرماندهان فراهم میآورد تا بتوانند بهتر تصمیمگیری کنند.
تفاهمنامه بالا توسط دفتر اجرایی فرماندهی، کنترل، ارتباطات تاکتیکی نیروی زمینی (PEI C3T)، با شرکت «Research Innovation» بسته شده است. بر پایه این قرارداد شرکت یاد شده نمونههای اولیهای از خدمات برنامه درک موقعیت سایبری (Cyber Situational Understanding program) را توسعه خواهد داد.
جری هارپر (Jerry Harper)، مدیر تولیدات سایبری فرماندهی عملیات (Mission Command Cyber) گفت:
واحدهای تاکتیکی، با کمک برنامه درک موقعیت سایبری، توانایی مشاهده رویدادهای فضای مجازی، تأثیرات و وضعیت مرتبط با همبستگی زمانی، فضای فیزیکی و منطقی، بردارها و رویدادهای خطرناک احتمالی و انواع فازهای عملیاتی را دارند. این ابزارها به فرماندهان تاکتیکی اجازه میدهد تا سریعتر و بهتر تصمیمگیری کنند.
با توجه به گزارش منتشر شده از سوی دفتر اجرایی فرماندهی، برنامه درک موقعیت سایبری روی نرمافزار «هسته محیط محاسباتی پست فرماندهی» (CPCE) و سختافزار سرور قرار خواهد گرفت. در این گزارش آمده است:
با استفاده از زیرساخت هسته محیط محاسباتی پست فرماندهی، برنامه درک موقعیت سایبری، تصویری از فعالیت الکترومغناطیسی فضای سایبریِ (CEMA) محیط عملیاتی مربوط به واحدهای تاکتیکی، عملیاتی و راهبردی نیروی زمینی ارائه میدهد.
برنامه درک موقعیت سایبری از 3 فاز تشکیل میشود. این فازها به ترتیب خودت را ببین، میدان نبرد را مشاهده کن و میدان نبرد را درک کن تشکیل میشوند. شرکت Research Innovation وظیفه دارد نمونه اولیه ابزارهای مورد نیاز این 3 فاز را توسعه بدهد.
در بخش دیگری از متن گزارش نوشته شده است:
با توسعه هر فاز، نمونه اولیه نرمافزار، امکان مصورسازی و درک لایههای فیزیکی، منطقی و سایبری به فرماندهان تاکتیکی و کارمندان ارائه میدهد. در نتیجه آنها میتوانند عوارض و تأثیر رویدادها را مشاهده کنند.
توسعه ابزارهای موردنیاز فاز اول با شروع سال مالی سال 2021 آغاز خواهد شد.