about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

دروغ پراکنی عربستان در شبکه‌های اجتماعی

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ دکتر تقی پور، وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه دیشب روی خط شبکه سه سیما، شبکه‌های اجتماعی را فضاهایی خطرناک اما همراه با جذابیت بیان کرد که در صورت مدیریت صحیح می‌توان از آن برای گسترش مشارکت‌های مفید اجتماعی استفاده کرد. وی افزود: «در غرب هم مشکلات و آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی وجود دارد. فرصت‌ها و تهدیدها به صورت همزمان وجود دارند. انتشار سریع اخبار و اطلاعات، از جمله علل جذابیت این شبکه‌های اجتماعی است. البته خلاف این موضوع نیز در اغلب موارد اتفاق می‌افتد. شایعات فراوانی از این طریق منتشر می‌شود. علت بعدی جذاب بودن این فضا، امکان ارتباط با کل دنیا است که می‌توان به آن به چشم یک فرصت نیز نگاه کرد. مقام معظم رهبری فرمودند همان‌گونه که برخی، از شبکه‌های اجتماعی برای گسترش ضلالت استفاده می‌کنند، ما باید از آن برای روشنگری و هدایت استفاده کنیم. سومین دلیل اقبال عمومی به این شبکه‌ها، شکل‌گیری و تقویت خرد جمعی در میان گروه‌های مختلف مردمی است؛ یعنی حتی در صورت دور بودن فیزیکی افراد از یکدیگر، امکان گسترش ایده‌ها به صورت مجازی و شکل‌گیری خرد جمعی وجود دارد. باید با مدیریت صحیح این فضا، آن را به سمت گسترش مشارکت‌های مفید اجتماعی پیش برد.»
عضو فعلی شورای عالی فضای مجازی در رابطه با گسترش شایعات در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: «شکل‌گیری و ترویج سریع شایعات و اخبار کذب، یکی از مخاطرات جدی این شبکه‌ها است. اخبار و تصاویر جعلی ظرف چند ثانیه تولید و منتشر می‌شوند، در حالی که هیچ پشتوانه‌ای ندارند. به عنوان مثال، یکی از کشورهایی که در این زمینه، سرمایه گذاری فراوانی کرده است، عربستان سعودی است. سعودی‌ها، صد هزار اکانت جعلی در توییتر خریداری کرده‌اند و با استفاده از روبات مخصوصی، اخبار جعلی در زمینه‌های مختلف را منتشر می‌کنند.»

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/16 - 11:41- آسیا

راه‌اندازی سندباکس در عربستان برای حفاظت از داده‌های شخصی

عربستان سعودی مسیر سندباکس را برای حفاظت از داده‌های شخصی راه‌اندازی کرد.

توضیح
1405/07/16 - 11:15- هوش مصنوعي

توضیح اوپن‌اِی‌آی در مورداستفاده روزانه نوجوانان از چت‌جی‌پی‌تی

اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد با افزایش نگرانی‌ها درباره خطرات احتمالی، نوجوانان روزانه کمتر از ۱۵ دقیقه از چت‌جی‌پی‌تی استفاده می‌کنند.

برگزاری
1405/07/16 - 11:09- آفریقا

برگزاری دوره آموزش امنیت سایبری برای مقامات آفریقایی در مراکش

مراکش برنامه آکادمی سایبری را برای مدیران اجرایی و مقامات آفریقایی برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.