about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان با کاشت ایمپلنت در پشت سر به دنبال شبیه سازی شبکه عصبی الکتریکی مغز انسان هستند تا بتوانند راهی برای کاهش شدت و تکرار موارد سردرد بیابند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، این روش به خصوص یافتن راهی برای درمان سردردهای مزمن و طولانی مدت را که بیماران میگرنی به آن دچار می‌شوند، ممکن می‌کند.

این روش درمانی که او ان اس نام دارد، آسیبی به مغز وارد نمی‌کند، زیرا مبتنی بر شبیه سازی ضعیف جریان‌های الکتریکی مغزی است. پژوهشگران امیدوارند بتوانند از این روش برای کمک به ۱۵ درصد از مبتلایان به سردردهای شدید میگرنی استفاده کنند.

کارآیی این روش بر روی بیماران مختلف بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد برآورد می‌شود و انتظار می‌رود از این طریق از میزان فشار بر روی سر و شبکه بینایی افراد مبتلا به سردردهای مزمن کاسته شود. استفاده آزمایشی از این روش بر روی تعدادی بیمار در یک بازه زمانی سه ساله منجر به کاهش ۵۰ درصدی شدت فشار سردرد بر روی آنها شده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/07 - 14:23- آفریقا

هشدار درمورد شکاف مهارت‌های سایبری در آفریقا

آفریقا در رقابت آنلاین است، در حالی که کارشناسان نسبت به شکاف مهارت‌های سایبری هشدار دادند.

مشارکت
1405/06/07 - 13:57- آمریکا

مشارکت شرکت‌های فناوری برای دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری

بیش از ۱۰۰ شرکت فناوری نامه سرگشاده‌ای را امضا کردند و خواستار دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی شدند.

حضور
1405/06/07 - 13:48- آسیا

حضور عربستان در پنجمین نشست کمیته وزرای امنیت سایبری شورای همکاری خلیج فارس

عربستان سعودی در پنجمین نشست کمیته وزیران امنیت سایبری شورای همکاری خلیج فارس در بحرین شرکت کرد.