about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

درخواست گوگل برای خرید توییتر

شایعه‌ها مبنی بر این است که شرکت گوگل قصد دارد شبکه اجتماعی محبوب توییتر را خریداری کند، البته این تصمیم شرکت گوگل اولین بار نیست که اتفاق می‌افتد.

گزارش‌هایی از شرکت گوگل نشان می‌دهد که این شرکت از سال 2009 قصد خرید شبکه اجتماعی توییتر را دارد اما هیچ یک از این دو شرکت نمی‌خواستند که این موضوع جایی درز پیدا کند. تابه‌حال چندین مذاکرات بین این دو شرکت انجام‌گرفته است.

چیزی که با اطمینان می‌شود گفت این است که هرگاه چنین شایعاتی اتفاق می‌افتد، پست‌ها در شبکه اجتماعی توییتر افزایش میابد و موجب بالا رفتن ارزش این شبکه اجتماعی می‌شود.

علاوه بر این، شبکه اجتماعی توییتر در این سال‌ها رشد بسیار زیادی داشته و خود به یک موتور جستجوی قدرتمند تبدیل شده است. به‌عنوان‌مثال، با وجود بیش از 500 میلیون کاربر در این شبکه اجتماعی، هیچ‌گونه اختلالی در آن دیده نمی‌شود.

شایعت دیگری که در سال 2009 اتفاق افتاد این بود که فیس بوک قصد خرید شبکه اجتماعی توییتر را داشت.

تحقیقات نشان می‌دهد که نظر مردم این است که شبکه اجتماعی توییتر از نظر اطلاعاتی قدرتمندتر از فیس بوک است، به همین دلیل بعید است که این معامله صورت پذیرد.

از طرف دیگر، شبکه اجتماعی تلگراف (Telegraph) گزارش داده است که شرکت گوگل و فیس بوک (به‌خصوص گوگل)، تصمیم بر خرید شبکه اجتماعی توییتر دارند. ازآنجایی‌که گوگل پلاس در رقابت با فیس بوک و توییتر مؤثر نبوده است، این موضوع طبیعی است که گوگل برای خرید توییتر اقدام کند.

هنوز اظهارات این دو شرکت برای خرید توییتر نتیجه‌ای در بر نداشته است، باید منتظر بمانیم که این معامله تحقق می‌یابد یا اینکه توییتر برای خرید گوگل اقدام می‌کند که اگر این عمل محقق شود، فیس بوک رقابتی سخت با این دو خواهد داشت.

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.