درخواست متخصصان امنیت سایبری بیشتر در فیلیپین
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ یکی از مقامات آژانس توسعه بینالملل آمریکا (USAID) و یک کارشناس امنیت سایبری با ادعای اینکه شرکتهای بیشتری در حال تجربه حملات سایبری هستند، خواستار حضور متخصصان امنیت سایبری بیشتر برای کمک به دولت در مهار تهدیدات حملات سایبری شدهاند.
جان آویلا (John Avila)، کارشناس ارشد رشد اقتصادی دفتر توسعه اقتصادی و حکومتداری آژانس توسعه بینالمللی ایالات متحده (USAID) و کارلوس الی تینگسون (Carlos Ely Tingson)، افسر سابق ارتش و اکنون کارشناس امنیت سایبری، معتقدند که داشتن متخصصان بیشتر در حوزه امنیت سایبری، فیلیپین را در معرض خطر قرار خواهد داد.
تینگسون، معاون ارشد شرکت کرول (Kroll)، شرکت امنیت سایبری آمریکایی مستقر در مانیل، گفت که تقاضا برای متخصصان امنیت سایبری به طور قابل توجهی در این کشور در حال افزایش است.
آویلا در پانزدهمین سمینار رسانهای که بهوسیله سفارت ایالات متحده در 6 ژوئن امسال در شهر سبو برگزار شد، اظهار داشت :
«تعداد هکرها در حال افزایش است و شرکتهای فیلیپینی طعمه آسانی به دلیل کمبود متخصصان امنیت سایبری هستند؛ شرکتهای بیشتری در معرض خطر حملات سایبری قرار دارند.»
این طرح با عنوان «ساخت و سازها : مشارکت ایالات متحده و فیلیپین برای اقتصاد دیجیتالی مرفه و امن سایبری» با حضور حدود 30 روزنامهنگار از سراسر فیلیپین نامگذاری شد.
معاون ارشد شرکت کرول خاطرنشان کرد که پرداخت حقوق حرفهای امنیت سایبری غیرقابل مقاومت است، اما از ارائه مبلغ مشخصی که فرد در ماه دریافت میکند خودداری میکند.
هر 2 نفر همچنین از آکادمی فیلیپین خواستند تا حرفه امنیت سایبری را برای مقابله با حملات سایبری و صرفهجویی در میلیونها پزو نهادینه کند.
تینگسون گفت :
«همه هکرها بد نیستند. در صنعت، هکرهای کلاه سفید وجود دارند که به آنها هکرهای امنیتی اخلاقی گفته میشود که آسیبپذیریها را شناسایی و رفع میکنند. آنها با چراغ سبز سازمانها و سیسیتمها را هک، نقاط ضعف را پیدا و آنها را برطرف میکنند. هکرهایی نیز وجود دارند که از سوی شرکتها برای ورود به سیستم رقیب و سرقت دادههای ارزشمند به کار گرفته میشوند.»
مری کی کارلسون (Mary Kay Carlson)، سفیر ایالات متحده در فیلیپین، در یک پیام صوتی ضبط شده برای شرکت کنندگان در سمینار، توضیح داد که بیماری همهگیر بسیاری از روندها از جمله اقتصاد دیجیتال جدید را مختل کرده است.
او تصریح کرد :
«تجارت الکترونیک و دیجیتالی شدن زندگی ما را از بسیاری جهات آسانتر کرده و گرایش به دیجیتالیسازی باعث افزایش تهدیدات امنیت سایبری شده است. حملات سایبری فقط محدود به حملات علیه دولت یا نهادها نیست. متأسفانه، مشاغل، صرف نظر از اندازه، در معرض حملات سایبری قرار گرفتهاند. حملات سایبری به ویژه نگران کننده هستند، زیرا اکثر شرکتها در فیلیپین شرکتهای کوچک و متوسط هستند. اکثراً سطح حفاظت دیجیتالی که ممکن است یک شرکت بزرگ داشته باشد را ندارند.
فیلیپین در آرزوی تبدیل شدن به یک رهبر منطقهای در اقتصاد دیجیتال است. در این زمینه، نیاز به حفاظت از اقتصاد از طریق امنیت سایبری از اهمیت بیشتری برخوردار است.»
کارلسون با تأکید بر اینکه حملات سایبری فراتر از مرزها است، گفت که اکوسیستم دیجیتال ایالات متحده با فیلیپین در هم تنیده شده است، زیرا 2 کشور دوستان و متحد هستند و اقتصادهای آنها به طرق مختلف به هم ارتباط دارند.
او اظهار داشت که ایالات متحده بزرگترین بازار صادرات فیلیپین است و شرکتهای آمریکایی نیز از بزرگترین سرمایهگذاران، کارفرمایان خصوصی و مالیات دهندگان فیلیپین هستند.
شرکت کنندگان در این سمینار از «Concentrix»، شرکت آمریکایی که بزرگترین کارفرمای خصوصی کشور با 120 هزار کارمند فیلیپینی است، در سبو بازدید کردند. سفیر ایالات متحده در فیلیپین توضیح داد که کار روزانه Concentrix به قدرت شبکههای سایبری این کشور بستگی دارد.
وی افزود که اهمیت امنیت سایبری برای شرکتهایی مانند Concentrix تنها نمونهای از این است که امنیت اقتصادی امنیت ملی است.