about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فرماندهی هند و اقیانوسیه ایالات متحده، از کنگره 274 میلیون دلار اضافی برای تأمین مالی قابلیت‌های سایبری تهاجمی و دفاعی درخواست کرده است، زیرا مقامات به دنبال دور راندن هکرها و بستن کمربند درگیری احتمالی با چین هستند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، پروژه‌های «دسترسی و اثرات سایبری تهاجمی» با 184 میلیون دلار و «امنیت سایبری و دفاع شبکه» با 90 میلیون دلار، در فهرست اولویت‌های سنگین 3.5 میلیارد دلاری بدون بودجه این فرماندهی قرار دارند که نسخه‌ای از آن را خبرگزاری دیفنس نیوز بررسی کرده است.
اولی از «قابلیت‌های دسترسی و تأثیرگذاری بر عملیات فضای سایبری» پشتیبانی می‌کند. دومی اقدامات این فرماندهی برای سخت‌تر کردن شبکه‌ها و شناسایی سریع مزاحمان را تأمین مالی می‌کند.
فرماندهان رزمنده و رهبران نظامی سالانه فهرست‌های اولویت‌های بدون بودجه را که «لیست آرزوها» نیز نامیده می‌شود، برای قانون‌گذاران ارسال می‌کنند که هر کدام سطوح مختلفی از جزئیات را طبق قانون ارائه می‌کنند. آنها به مقامات دفاعی اجازه می دهند مواردی را که در آخرین درخواست بودجه کاخ سفید گنجانده نشده است، اما در صورت در دسترس بودن پول مفید خواهند بود، برای کنگره یادداشت کنند.
درخواست فرماندهی هند و اقیانوسیه ایالات متحده، قدیمی‌ترین و بزرگترین فرماندهی رزمی یکپارچه پنتاگون، در حالی مطرح می شود که ایالات متحده به دنبال مقابله با چین با نفوذ و قاطعیت فزاینده در دنیای واقعی و مجازی است. استراتژی امنیت سایبری دولت بایدن که در ماه جاری منتشر شد، پکن را به عنوان "گسترده ترین، فعال ترین و پایدارترین تهدید برای شبکه های دولتی و بخش خصوصی" و چین را به عنوان "تنها کشوری که هم قصد تغییر نظم بین المللی و هم به طور فزاینده ای قدرت اقتصادی، دیپلماتیک، نظامی و فناوری برای انجام این کار را دارد" معرفی می کند.
به گفته بردلی بومن، مدیر ارشد مرکز قدرت نظامی و سیاسی در بنیاد دفاع از دموکراسی ها که یک اتاق فکر در نظر گرفته می شود، فهرست آرزوهای این فرماندهی، که همچنین شامل میلیون‌ها نفر برای هشدار و ردیابی موشک، سیگنال‌های ارتقای اطلاعات، کمپین‌های نفوذ خارجی و موارد دیگر است، دقیقاً بر انواع قابلیت‌هایی تأکید می‌کند که برنامه‌ریزان ارتش آزادی‌بخش خلق و رهبران سیاسی پکن را وادار می‌کند دو بار در مورد اقدامات جنگ‌ طلبانه فکر کنند.
او در ادامه می گوید:

هنگامی که به سرعت به لیست نگاه می کنید: سیستم دفاعی گوام، امنیت سایبری، دفاع شبکه، هشدار و ردیابی موشکی، حسگرهای فضایی، هدف گیری زیر دریا، معماری جنگی انعطاف پذیر، شبکه های آتش مشترک، قابلیت های حمله دریایی، و این لیست ادامه دارد. اینها دقیقاً زمین های گلف جدید در هاوایی نیستند، درست است؟ اینجا خانه بزرگتری برای ژنرال نیست.

هکرهایی که توسط چین حمایت می شوند، مالکیت معنوی را برای تقویت توسعه فناوری و مداخله در امور خارجی از طریق فروش اطلاعات نادرست، در میان سایر رفتارهای نادرست دیجیتال، کنترل می کنند. دیفنس نیوز در سال 2018 گزارش داده بود که حملات سایبری تحت حمایت چین به رایانه های یک پیمانکار نیروی دریایی نفوذ کرده و اطلاعات حساس مرتبط با کار مخفیانه روی یک موشک ضد کشتی را به خطر انداخته بوده است.
هزینه های سایبری مورد نظر وزارت دفاع در سال های اخیر به طور پیوسته افزایش یافته است. این وزارتخانه در این ماه 13.5 میلیارد دلار درخواست کرده که 20.5 درصد افزایش نسبت به درخواست قبلی دولت بایدن که رقم 11.2 میلیارد دلاری را نشان می داد، داشته است. همین رقم نسبت به 10.4 میلیارد دلار در سال مالی 2022، 9.8 میلیارد دلار در سال مالی 2021 و 9.6 میلیارد دلار در سال مالی 2020 نیز افزایش یافته است.
 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.