about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات آلمان از کشورهای اتحادیه اروپا درخواست کردند عوامل حمله به پارلمان این کشور را تحریم کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات آلمان از کشورهای اتحادیه اروپا درخواست کردند افرادی را که در حمله سایبری به پارلمان این کشور در سال 2015 دست داشته‌اند، تحریم کنند. این خبر روز یکشنبه در آژانس خبری DPA آلمان با استناد به پاسخ دولت آلمان به درخواست پارلمانی حزب چپ منتشرشده است. 

سازوکارهای حقوقی اعمال تحریم برای افرادی که مرتکب جرائم سایبری می‌شوند، در سال 2019 به توافق اتحادیه اروپا رسیده، اما هنوز اعمال نشده است. 

پیشتر ماریا ادباهر (Maria Adebahr)، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرده بود این تحریم‌ها، سفرهای افراد یا سازمان‌های عوامل حمله مذکور ازجمله دمیتری بادین (Dmitriy Badin) را به اتحادیه اروپا محدود خواهد کرد. چنانچه این افراد به اتحادیه اروپا وارد شوند حساب‌های بانکی‌شان مسدود خواهد شد. 

اوایل ماه می سال 2020 دادستان کل آلمان و FBI شهروند روس به نام دمیتری بادین را به اتهام مشارکت در حمله به بوندستاگ این کشور تحت پیگرد بین‌المللی قرار دادند.

سازمان‌های انتظامی آلمان مدعی شدند بادین عضو گروه هکری فنسی بیر بوده و اقدام به جاسوسی و سرقت داده‌های رایانه‌ای کرده است. 

مقامات وزارت امور خارجه روسیه نیز اعلام کردند آلمان تاکنون شواهدی مبنی بر دست داشتن روسیه در حملات سایبری بوندستاگ ارائه نداده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1403/12/07 - 08:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اولین پخش کننده هوش مصنوعی در اراضی اشغالی

شرکت آمریکایی «HOT Group» اولین پخش کننده هوش مصنوعی را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کرد.

ایجاد
1403/12/07 - 08:02- آسیا

ایجاد یک مرکز داده انعطاف‌پذیر در اندونزی

کارشناسان معتقدند که ایجاد اولین مرکز داده ملی اندونزی در سیکارانگ نشان دهنده تلاش برای تقویت حاکمیت دیجیتال و تسریع تحول دیجیتال در این کشور است.

ثبت
1403/12/07 - 08:00- اروپا

ثبت چندین میلیارد روبل خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سایبری در روسیه

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که این کشور با سرقت حدود 200 میلیارد روبل در سال گذشته، توسط هکرها تحت تأثیر موج جرایم سایبری قرار گرفته است.