about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کلاه‌برداری اینترنتی از طریق کارت‌های بانکی روسیه 5 برابر شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اسبربانک (Sberbank)، بزرگ‌ترین بانک وام‌دهنده روسیه اعلام کرد، حملات سایبری برای شرکت‌ها و شهروندان روسی در سال جاری 49 میلیارد دلار هزینه داشته است.

کشور روسیه برای سرکوب فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی شهروندان خود را به استفاده از کارت‌های بانکی و محدود کردن استفاده از پول نقد تشویق کرده است؛ اما به گفته وزارت داخلی روسیه تعداد جرائم مرتبط با کارت‌های بانکی این کشور در سال جاری 500 درصد افزایش‌یافته است.

استانیسلاو کوزنتسوف (Stanislav Kuznetsov)، معاون اسبربانک که نظارت بر خدمات و امنیت این بانک را بر عهده دارد به رویترز گفت:

اهداف اصلی حملات سایبری در روسیه مشاغل خصوصی و مردم عادی هستند، زیرا سرویس‌های دولتی از امنیت بهتری برخوردارند.

وی افزود:

بخش خصوصی آسیب‌پذیرترین بخش است، از حساب مشتری گرفته تا داده‌های مالی و اسناد مناقصه همه هدف حملات سایبری قرارگرفته‌اند. بالغ‌بر 2.3 میلیون حساب دارک نت به زبان روسی فعالیت می‌کنند که داده‌های سرقت شده را در این محیط به فروش می‌رسانند.

به گفته این بانک دولتی، مجرمان سایبری روس زبان اغلب در آلمان، اوکراین، ونزوئلا و همچنین روسیه مستقر هستند.

 استانیسلاو کوزنتسوف در توضیحاتی گفت:

درحالی‌که بانک‌های روسیه ازجمله اسبربانک در مقایسه با سایر بخش‌های اقتصادی از امنیت بهتری برخوردار هستند؛ اما کلاه‌برداری تلفنی در حال افزایش است.

وی اشاره‌ای به آمار سال 2019 نکرد اما پیش‌بینی کرد، ممکن است روس‌ها در سال جاری 136 میلیون دلار فقط از طریق کلاه‌برداری تلفنی ضرر کنند.

بانک مرکزی روسیه در سال گذشته بیش از نیم میلیون عملیات غیرمجاز از طریق حساب‌های بانکی در این کشور ثبت کرده است که طی آن نزدیک به 87 میلیون دلار از حساب‌های شخصی و شرکتی به سرقت رفته است.

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.