about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

درآمد اپل با واقعیت افزوده افزایش می‌یابد

تحلیل‌گران معتقدند که تمرکز اپل بر فناوری واقعیت افزوده می‌تواند درآمد این شرکت را تا ۱۱ میلیارد دلار افزایش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛اپل نشان داده است به واقعیت افزوده توجه ویژه‌ای دارد و به‌نظر می‌رسد که تحلیل‌گران نیز این موضوع را پذیرفته‌اند. به گزارش CNBC، تحلیل‌گران America Merril Lynch باور دارند که واقعیت افزوده می‌تواند جریان درآمدی به‌ارزش ۸ میلیارد دلار برای اپل به ارمغان آورد. وامسی موهان، تحلیل‌گر ارشد این مؤسسه‌ی بانکی در یادداشتی می‌گوید: «اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده می‌توانند برای توسعه‌دهندگان افزایش بها دربرداشته باشند» و این موضوع در نهایت می‌تواند درآمد اپل را نیز بالا ببرد.

موهان باور دارد که «فرصت درآمدزایی» حاصل از تمرکز بر واقعیت افزوده می‌تواند ارزشی بین ۶ تا ۸ میلیارد دلار برای اپل داشته باشد. او می‌گوید که یک میلیارد دلار از این درآمد از اپلیکشین‌های واقعیت افزوده به‌دست خواهد آمد و باقی آن از طریق «افزایش فروش آیفون» به‌لطف فناوری‌های جدید واقعیت افزوده حاصل خواهد شد.

خاطرنشان می‌کنیم که اعداد یادشده بدون در نظر گرفتن احتمال رونمایی اپل از هدست واقعیت افزوده تخمین زده شده‌اند. موهان باور دارد که معرفی چنین هدستی می‌تواند درآمد کوپرتینونشین‌ها از فناوری واقعیت افزوده را تا ۱۱ میلیارد دلار افزایش دهد. موهان می‌گوید به‌لطف بیش از یکی میلیارد دستگاه فعال اپلی، واقعیت افزوده «یک گزینه‌ی بسیار جذاب» برای این شرکت به حساب می‌آید.  

موهان می‌گوید فرصت درآمدی برای اپل تا سال ۲۰۲۰ بین ۶ تا ۸ میلیارد دلار است که از این مبلغ، یک میلیارد دلار از طریق اپلیکیشن‌های AR و باقی آن با افزایش فروش آیفون به‌لطف فناوری‌های جدید حاصل خواهد شد. چنانچه اپل به‌دنبال عرضه‌ی هدست واقعیت افزوده باشد، اگرچه این موضوع در مدل کنونی بانک لحاظ نشده است، درآمد این شرکت می‌تواند تا ۱۱ میلیارد دلار افزایش پیدا می‌کند.

در نهایت خاطرنشان می‌کنیم که مؤسسه‌ی بانکی Bank of America Merrill Lynch قیمت هدف خود برای ارزش سهام اپل را ۲۳۰ دلار در نظر گرفته که حدود ۴۰ دلار بیشتر از ارزش کنونی سهام کوپرتینونشین‌ها است.

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.