about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

معاون علمی رئیس‌جمهور با صدور حکمی، بهروز مینایی، استاد و رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران را به سمت دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک منصوب کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مینایی که متولد ۱۳۴۱ در بیدگل است، تحصیلات کارشناسی ریاضیات و علوم کامپیوتر را در دانشگاه قم، دوره کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر را در دانشگاه علم و صنعت ایران و دوره دکتری مهندسی و علوم کامپیوتر را در دانشگاه ایالتی میشیگان گذرانده است.

تاسیس و مدیر عاملی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، معاونت فنی دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی، مدیریت نرم‌افزار موسسه نور، تاسیس مرکز توسعه بازی‌های رایانه‌ای دانشگاه علم و صنعت و ریاست کمیته تخصصی زیربنایی و تولیدی مرکز پژوهش های مجلس دفتر قم و مشاور مدیر حوزه‌های علمیه در امور هوش مصنوعی از جمله مسوولیت ها و سوابق دبیر جدید ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از در حکم انتصاب مینایی آمده است: «نظر به مراتب شایستگی، تخصص و تجارب و به پیشنهاد رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی این معاونت و لزوم برنامه ریزی و تحول در ارتقای جایگاه کشور، ماموریت های محوله ذیل در تعامل با مرکز توسعه فناوری های راهبردی از جنابعالی انتظار می رود:

رصد و شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های توسعه فناوری در داخل کشور و جایگاه آن در آینده در تعامل با بازیگران مختلف این حوزه و با بهره‌گیری از نتایج مطالعات آینده‌نگاری فناوری با هدف تعیین اولویت‌های کاری ستاد و مشارکت فعال در تدوین نقشه راه توسعه فناوری با هدف ارتقای همه ابعاد کارکردی نظام نوآوری فناوری

توسعه فناوری‌های نوظهور و تحول‌آفرین اولویت‌دار به منظور پاسخ به نیازمندی‌های آینده کشور با استفاده حداکثری از همه ظرفیت داخلی زیست‌بوم نوآوری و با توجه به ظرفیت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی

حمایت هدفمند از توسعه زیرساخت‌های تحقیق و توسعه فناوری‌های اولویت‌دار با شناسایی و شبکه‌سازی زیرساخت‌های آزمایشگاهی، ساخت و تامین تجهیزات و مواد برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات مرتبط برای رفع کمبودها

حمایت از برنامه‌های شتاب‌دهی مراکز نوآوری تخصصی و سایر فعالیت‌های کارآفرینانه مورد نیاز توسعه فناوری در کشور

برگزاری رویدادها و اجرای فعالیت‌های ترویجی موثر با هدف شبکه‌سازی میان بازیگران مختلف این حوزه و ایجاد مشروعیت در نهادهای سیاستگذار به منظور اتخاذ سیاست‌های مناسب برای توسعه فناوری در کشور

ارتقای ظرفیت‌های انسانی لازم و بهره‌گیری صحیح از نخبگان علمی و سرآمدان فناوری برای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

بازارسازی محصولات و دستاوردهای فناورانه اولویت‌دار با توجه به ضرورت‌ها در مراحل مختلف توسعه فناوری

مشارکت حداکثری در اجرای برنامه‌های ملی و چند حوزه‌ای با همکاری سایر ستادهای توسعه فناوری»

دهقانی در پایان این حکم از تلاش و زحمات رشاد حسینی نیز که از اوایل تیرماه امسال، مسوولیت این ستاد را برعهده داشت، تشکر و قدردانی کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
ثبت
1403/12/07 - 07:48- اروپا

ثبت 100 حمله سایبری علیه رسانه‌های اوکراینی در طول جنگ با روسیه

کارشناسان اعلام کردند که حداقل 100 حمله سایبری علیه رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران اوکراین طی 3 سال پس از آغاز جنگ با روسیه رخ داده است.

هشدار
1403/12/07 - 07:45- آسیا

هشدار آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری کوانتومی

آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد آماده‌سازی برای مقابله با حملات سایبری کوانتومی علیه داده‌های حیاتی هشدار داد.

معرفی
1403/12/07 - 07:38- آسیا

معرفی سیستم پیشرفته جدید شرکت اسرائیلی البیت

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت از یک سیستم‌عامل پیشرفته برای پلتفرم‌های بدون سرنشین رونمایی کرد.