about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

دامنه تحریم‌های اپل گسترش یافت

از صبح امروز، اپل چند پروفایل دیگر که اپلیکیشن‌های ایرانی در آن بودند را مسدود کرد. این اتفاق از نهم اسفند سال گذشته آغاز شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استارتاپ‌ها، بانک‌ها و شرکت‌های ایرانی برای نجات از این محدودیت به سراغ پروفایل‌های دیگر رفتند. اما اپل هم‌دست بردار نیست و پا به پای کاربران پروفایل‌ها را مسدود می‌کند.

درواقع این پروفایل‌ها برای شرایط خاص هستند تا برخی شرکت‌های بزرگ بتواند یک اپلیکیشن مشخص را برای سازمان خود نصب کنند بدون آنکه نیاز باشد در اپ‌استور قرار بگیرد، اما ایرانی‌ها علاوه بر اپلیکیشن‌های عمومی یک اپ‌استور داخلی هم در آن قرار داده‌اند که فقط با آی‌پی ایران کار می‌کند! طبیعی هم هست که اپل پس از پی بردن به این پروفایل آن را غیرفعال کند.

ظاهراً اپل روز گذشته به اپلیکیشن‌های این دو پروفایل هشدار داده بود و اسنپ و تپسی هم به کاربران گفته بودند که احتمال اختلال وجود دارد. اپلیکیشن‌های تپسی و کرفس امروز از کار افتادند.

اگر اپلیکیشن اسنپ خود را آپدیت نکرده‌اید آن هم ازکارافتاده است.

Paragraphs
تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.