about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سازمان دارپا در حال ایجاد عامل‌هایی نرم‌افزاری است که به صورت خودکار بات‌نت‌های مخرب را شناسایی و با آن‌ها مقابله می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بسیاری از کارشناسان امنیتی معتقدند بات‌نت‌ها به زامبی‌های آخرالزمانی فضای سایبر تبدیل شده‌اند. در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از رایانه‌ها و ابزارهای دیجیتالی سراسر دنیا توسط بات‌ها ربوده شده و بدون اطلاع صاحبانشان در اختیار جاسوسان، مجرمان و هرزنامه نگارها قرار می‌گیرند. این زامبی‌ها می‌توانند یک وبگاه را با افزایش ترافیک آن به بیش از حد توان پردازش از کار بیندازند به مکانی برای تجمع ویروس‌ها تبدیل بشوند.
سازمان دارپا برای مبارزه با بات‌نت‌ها به تازگی تحقیقاتی را با نام «استقلال برای مقابله با دشمنان سامانه‌های سایبری» (HACCS[fn]Harnessing Autonomy for Countering Cyberadversary Systems[/fn]) شروع کرده است. به طور خاص آن‌ها از صنعت می‌خواهند نرم‌افزاری ارائه بدهند که بدون دریافت اجازه‌ی صاحبان سیستم‌های آلوده، به صورت خودکار بات‌ها را متوقف سازند.
با توجه به گزارش دارپا افزایش امنیت شبکه‌ی وزارت دفاع یا پاسخ به حوادث روی داده با سرعت بسیار پایین بوده، هزینه بر است و عوارض غیرمنتظره‌ای را در شبکه به دنبال دارد.
دارپا در تلاش است عامل‌های نرم‌افزاری خودمختاری را ایجاد بکند که توانایی شناسایی بات‌نت‌ها و اهداف آن‌ها را داشته و قابلیت خنثی‌سازی اقدامات آن‌ها را دارند.
پروژه‌ی استقلال برای مقابله با دشمنان سامانه‌های سایبری دارای سه بخش زیر است:
•    باید بتوان بات‌نت‌ها، آسیب‌پذیری‌های موجود در سیستم‌، نحوه‌ی استفاده‌ی آن‌ها از سخت‌افزارها و نرم‌افزارها و میزان گسترش آن‌ها در سامانه‌ها را شناسایی کرد.
•    ایجاد نرم‌افزارهایی غیر مخرب برای هدف قرار دادن آسیب‌پذیری‌ها بدون این که روی عملکرد مشروع سیستم تأثیر بگذارد.
•    ایجاد عامل‌های نرم‌افزاری برای انجام قابلیت‌های بالا

پروژه‌ی استقلال برای مقابله با دشمنان سامانه‌های سایبری در سه فاز 16 ماهه انجام می‌گیرد. در پایان فاز سوم، عامل‌های ایجادشده می‌توانند با دقت 95 درصد، 80 درصد فضاهای آی.پی را تحت پوشش قرار بدهند. این عامل‌ها می‌توانند در هر روز 1000 آسیب‌پذیری را شناسایی بکنند. دستیابی به فاز سوم نشانگر کارایی در 10 هزار توپولوژی شبیه‌سازی شده‌ی رایانه‌ای است و قابلیت استفاده در رزمایش‌های وزارت دفاع را به دست خواهند آورد.

 

 

تازه ترین ها
همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.

حمله
1403/10/24 - 07:44- جرم سایبری

حمله مجدد هکرهای روسی به زیرساخت‌های ایتالیا

پس از بازدید زلنسکی از ایتالیا، هکرهای طرفدار روسیه موسوم به «NONAME057» دوباره ایتالیا را هدف قرار دادند.