about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

دارپا به دنبال شهری زیرزمینی

سازمان دارپا به منظور انجام آزمایش‌های خود به دنبال یک محیط زیرزمینی از طریق انتشار پست در توییتر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان دارپا به تازگی پست‌هایی را در حساب کاربری توییتر خود منتشر کرد که بحث‌های بسیاری را به راه انداخته است.

سازمان دارپا از زمان تأسیس تاکنون روی پروژه‌های بسیاری مانند تبدیل کردن حشرات و ماهی‌ها به جاسوسانی برای آمریکا، توسعه نسل بعدی هوش مصنوعی، پهپادها و خودروهایی که پس از تکمیل مأموریت ناپدید می‌شوند، حسگرهای زیستی و ایجاد رابط کاربری انسان و ماشین سرمایه‌گذاری‌های کرده است.

دارپا به تازگی پستی را در توییتر منتشر و درخواست کمک کرده است. این شرکت اعلام کرد به دنبال یک فضای زیرزمینی بسیار بزرگ می‌گردد تا بتواند آزمایش‌های خود را در آن انجام دهد. این محوطه‌ی زیرزمینی باید در زیر یک شهر قرار داشته و به واسطه شبکه‌ای تونل‌ها طولانی و پیچ‌درپیچ، بخش‌های مختلف آن به یکدیگر وصل گردند.

درخواست مذکور در 28 اوت منتشر شد؛ اما به نظر می‌رسد دارپا برای دستیابی به چنین محلی به شدت عجله دارد؛ زیرا بازه‌ی زمانی تعیین شده تنها تا بعد از ظهر سی‌ام همین ماه است. این سازمان حتی تصاویری را نیز از محیط‌های موردنظر خود منتشر کرده است.

در یکی از توییت‌های منتشر شده آمده است:

توجه، ساکنان شهر، ما به شناسایی تونل‌های شهری و دانشگاهی که قابلیت میزبانی از تحقیقات و آزمایش‌های ما را دارند، علاقه‌مند هستیم. ما می‌خواهیم تا 5 بعد از ظهر 30 اوت پاسخ دریافت کنیم.

دارپا در توییت دیگر نوشت:

فضای ایدئال ما می‌تواند یک محیط زیرزمینی ساخته شده توسط انسان باشد که بلوک‌های شهری را به واسطه تونل‌ها، راه‌پله‌ها و مسیرهای پیچیده به یکدیگر وصل می‌کند.  مکان‌هایی که هم‌اکنون برای رفت‌وآمد عابران پیاده ممنوع شده‌اند یا امکان بهره‌برداری موقت از آن‌ها برای آزمایش وجود دارد، موردنظر ما هستند.

دارپا تاکنون در رابطه با انتشار توییت‌های بالا و هدف نهایی خود توضیحی ارائه نداده است؛ با وجود این عده‌ای از تحلیلگران معتقدند احتمالاً این سازمان برای انجام فاز بعدی طرح «SubT/Subterranean Challenge» به محیط‌های مذکور نیاز دارد.

سازمان دارپا چند سال قبل اعلام کرده بود، محیط‌های ناشناخته‌ی زیرزمینی، تونل‌ها و غارهای ساخت دست انسان یا شکل گرفته به صورت طبیعی، تهدیدی بزرگ در عملیات نظامی به حساب می‌آیند؛ زیرا دشمنان به کمک آن می‌توانند به منطقه وارد شده و اقدامی غافلگیرانه انجام دهند؛ از طرفی اگر ارتشی بخواهد از همین بستر برای حمله استفاده کند، احتمالاً با شکست سنگینی مواجه می‌شود؛ زیرا هیچ‌گونه آشنایی با موانع زیرزمینی منطقه نداشته، به سادگی ممکن است در تله گرفتار شود.

پروژه Subterranean Challenge با هدف رفع چالش جنگ‌های زیرزمینی ایجاد شد. در قالب این طرح گروه‌های مختلفی از پژوهشگران برای ساخت روبات‌های، سیستم‌های ناوبری و نقشه‌برداری زیرزمینی و ابزارهایی مشابه در حال رقابت با یکدیگر هستند. تاکنون 2 مرحله از این پروژه به پایان رسیده و تنها یک‌فاز آن باقی‌مانده است؛ بنابراین ممک است هدف اصلی دارپا از انتشار پست مذکور، آماده‌سازی بخش آخر آزمایش‌های خود باشد.

از طرفی تعدادی تحلیلگران باور دارند که آمریکا پس از راه‌اندازی واحد فضایی، قصد دارد یک واحد زیرزمینی نیز ایجاد کند. به همین دلیل پروژه‌ی مذکور راه‌اندازی شده است تا بتوان تجهیزات موردنیاز چنین گروه‌هایی را نیز توسعه داد.

Paragraphs
تازه ترین ها
پنهان
1405/07/04 - 15:35- آمریکا

پنهان کردن روابط شرکت فناوری قضایی با روسیه

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد دو مدیر ارشد شرکت اکسیژن فورنزیکس (Oxygen Forensics) که نرم‌افزارهای استخراج داده و جرم‌یابی دیجیتال به چندین نهاد دولتی آمریکا می‌فروخت، به اتهام پنهان کردن مالکیت روسی شرکت و محل تولید نرم‌افزارها بازداشت شده‌اند.

جریمه
1405/07/04 - 15:29- آسیب پذیری

جریمه ۲.۳ میلیون دلاری لَب‌کورپ به‌دلیل ضعف‌های امنیت سایبری

ائتلافی دوحزبی متشکل از دادستان‌های کل ۴۴ ایالت آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که به توافقی در پرونده قضایی علیه شرکت لَب‌کورپ (Labcorp) دست یافته است.

آزمایش
1405/07/04 - 15:03- هوش مصنوعي

آزمایش تراشه‌های محاسباتی هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل با پروژه سان‌کچر تراشه‌های محاسباتی هوش مصنوعی را در فضا آزمایش می‌کند.