about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

دادگاهی برای فیس‌بوک

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به‌تازگی قاضی دادگاهی در آمریکا ضمن به جریان انداختن دعاوی حقوقی علیه فیس‌بوک به اداره‌کنندگان این شبکه اجتماعی هشدار داده که فناوری تشخیص صورت آن با قوانین ایالت ایلینویز مغایرت دارد.

غیرقانونی اعلام شدن این به‌روزرسانی در حالی صورت گرفته که فیس‌بوک چنین هشداری را رد می‌کند.

داستان ازاین‌قرار است که کاربران فیس‌بوک در سراسر جهان روزانه میلیون‌ها تصاویر مختلف را در این شبکه اجتماعی بارگذاری می‌کنند. این شرکت از داده‌هایی که بدین ترتیب به دست می‌آورد برای توسعه سطحی از هوش مصنوعی بهره می‌برد که قابلیت تشخیص چهره‌ها را در تصاویر مختلف دارد و جالب اینکه فیس‌بوک مدعی شده ضریب دقت این هوش مصنوعی تا ۹۷ درصد است.

این قابلیت به فیس‌بوک امکان آن را می‌دهد تا افراد مختلف را در تصاویر تازه بارگذاری شده برچسب‌گذاری کند.

نکته مهم اینجاست که تمام کاربران فیس‌بوک از این قابلیت جدید خشنود نیستند. در همین راستا چند ماه پیش گروهی از کاربران فیس‌بوک در ایالت ایلیونیز شکایتی را در این زمینه تنظیم کرده و اظهار کردند که هوش مصنوعی فیس‌بوک قانون حریم شخصی اطلاعات بیومتریک این ایالت را نقض می‌کند.

این قانون که تحت عنوان BIPA شناخته می‌شود شرکت‌های مختلف را از جمع‌آوری اطلاعات بیومتریک افراد نظیر اثرانگشت یا اسکن شبکیه چشم آن‌هم بدون مشخص کردن نحوه استفاده از آن‌ها منع می‌کند.

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.