about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

خیز سایبری دیگر از ناتو

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نیاز به همکاری بین‌الملل درزمینه‌ی آموزش متخصصان دفاع سایبری امری بود که رئیس بخشی از نیروهای دفاعی فنلاند، دریاسالار کاری جوهانی تاکانن (Kari Juhani Takanen)، طی بازدید اخیر خود از مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبر ناتو واقع در استونی، بر آن تأکید کرد.
وی طی سخنانی اعلام کرد که فنلاند در حال ارتقاء ظرفیت دفاع سایبری خود است و به بهترین متخصصان در این زمینه نیازمند است و همکاری بین‌المللی در این زمینه امری ضروری است.
تاکانن در تکرار اظهارات اخیر مقامات ناتو مبنی بر تقویت تسلیحات سایبری، افزود: تهدیداتی بالقوه در فضای مجازی وجود دارد و این فضا در حال تبدیل شدن به یک میدان جنگ جدید است. این بدان معناست که کشورها باید بر مسائل عملیاتی در فضای دیجیتال تمرکز کنند و قوانین به تناسب رویدادها در این زمینه بروز شوند.
مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبر ناتو (NATO CCD COE) به‌عنوان یک مرکز دانش‌بنیان رسمی است که شامل اتاق فکر و امکانات آموزشی می‌شود که بر تحقیقات کاربردی، توسعه بین‌رشته‌ای و آموزش در زمینه‌ی امنیت سایبری تمرکز دارد.
ماه گذشته، پیش از تصمیم ناتو مبنی بر طبقه‌بندی فضای مجازی در زمره‌ی عرصه‌های جنگ، سیاست سایبری جدیدی توسط ناتو منتشر شد که بر نیاز کشورهای ناتو به توسعه طیف گسترده‌ای از قابلیت‌های نظامی در فضای مجازی برای دفاع از اتحاد و منافع آن تأکید داشت.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.