about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد نزدیک به یک سوم متخصصان امنیت سایبری به دنبال خروج از این حوزه کاری هستند و این مساله مشکلات صنعت مذکور را تشدید می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، بررسی‌های مؤسسه امنیت سایبری ترلیکس که از طریق گفتگو با هزار متخصص این حوزه در سطح جهان انجام شده، نشان می‌دهد ۳۰ درصد شاغلان این بخش در حال برنامه‌ریزی برای تغییر حرفه در طی دو یا چند سال آینده هستند.

از همین رو سازمان‌ها هم‌اکنون با کمبود نیرو برای تأمین امنیت سایبری مواجه هستند و افراد کافی و برخوردار از مهارت‌ها و صلاحیت‌های لازم برای ایمن نگه‌داشتن سیستم‌های فناوری اطلاعات در برابر نقص‌ها و سایر تهدیدات امنیتی در جهان وجود ندارند.

بررسی‌ها حاکیست سازمان‌های مختلف با تهدیدات فزاینده‌ای از جانب مجرمان سایبری و هکرهای مورد حمایت دولت‌ها مواجه هستند و این حملات از نظر حجم و پیچیدگی در حال افزایش است.

بررسی‌های ترلیکس نشان داده که ۸۵ درصد از سازمان‌ها به علت کمبود نیروی کار از توانایی کافی برای ایمن کردن سیستم‌ها و شبکه‌های فناوری اطلاعات برخوردار نیستند.

متخصصان امنیت سایبری، از آن جهت قصد ترک این حرفه را دارند که احساس می‌کنند مورد قدردانی قرار نمی‌گیرند و نمی‌توانند در حرفه خود رشد کنند.

فقدان مسیر شغلی روشن (۳۵٪)، عدم شناخت اجتماعی (۳۱٪) و حمایت محدود برای توسعه مهارت‌های خود (۲۵٪) به عنوان سه مشکل اصلی که کارکنان امنیتی را مجبور به ترک کار می‌کند ذکر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.