about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

خطر هک برای یک میلیارد گوشی اندرویدی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تیم امنیتی گوگل وجود دو حفره بزرگ را تأیید کردند که سوءاستفاده کنندگان از طریق آن می‌توانند به‌راحتی یک میلیارد گوشی را در سراسر جهان هک کنند.

یکی از حفره‌ها(stagefright exploit) به‌قدری ساده و درعین‌حال خطرناک است که حمله‌کننده می‌تواند با ارسال یک عکس یا فایل jpg از طریق جی میل یا گوگل تاک شمارا وادار به کلیک کردن روی آن کرده و با یک کلیک گوشی شمارا های-جَک کند و مدیریتان را بر عهده بگیرد.

همچنین «گوگل پلی» میزبان دو بدافزار به نام‌های CallJam و DressCode شده بود که 2.5 میلیون بار توسط کاربران دانلود شد و سیستمشان به باد فنا رفت. به‌عنوان‌مثال کاربری که CallJam را از طریق گوگل پلی دانلود کرده بود به سایت درآمدزایی ارجاع داده‌شده و حتی قبض موبایل نجومی دریافت می‌کرد. این بدافزار به‌صورت غیرمستقیم جیب کاربر را خالی می‌کند!

ظاهراً گوگل هنگام انتشار این خبر تلاش کرده تا برخی گوشی‌های خود با برند نکسوس را ایمن‌سازی کند و بقیه گوشی‌های اندرویدی همچنان در معرض هک و آلودگی هستند.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.