خطر انفجار در زمان وبگردی
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ جدیدا شوخی بسیار خطرناکی بین کاربران راه افتاده که شاید راه حلی برای رفع آن وجود ندارد. یکی از شایع ترین آن ها وبگاه «C rashSafar i.com» است که اصلا سعی به ورود به آن پیدا نکنید مگر این که از یک رایانه استفاده کنید (که البته ممکن است به زودی باگ پی سی و مک نیز یافت شود، علت اسپیس زدن بین اول و آخر نیز کاهش ریسک ورود به آن می باشد).
در حقیقت، این وبگاه از یک کد جاوا اسکریپت کمک می گیرد تا تاریخچه HTML5 را در یک حلقه بی نهایت بازخوانی کند (به نحوی ساده تر از او می خواهد یک فرآیند قابل دسترس توسط مرورگر را بارها و بارها انجام دهد) تا جایی که Ram یا Memory شما با مشکل کمبود فضا برای محاسبه مواجه شده و در نهایت می شود آنچه که نباید بشود!
در آیفون و آیپد، مشاهده وبگاه تلفن همراه شما را مجبور به ریبوت پس از ۲۰ ثانیه می کند. در تلفن های اندرویدی، سایت با استفاده از یک خزش موجب داغ شدن بیش از حد تلفن همراه می شود تا هنگامی که برنامه متصل به آن سایت کاملا بسته شود.
در رایانه هایی با مرورگر Safari، وبگاه موجب با مشکل مواجه شدن یا Crash شدن آن می گردد. درست مانند هر مرورگر دیگری این وبگاه موجب کندی رایانه شده و تا هنگامی که تب یا مرورگر بسته نشود، همچنان این مشکل وجود خواهد داشت.
خوشبختانه خبر خوب اینجاست که این صدمه با وجود چنین مشکلاتی کاملا قابل رفع است و مشکل جدی برای شما ایجاد نخواهد کرد؛ اما این اتفاق در صورت عدم پیشگیری مثلا عدم حضور در اتاق می تواند با سیکل های متعدد و خطرناک موجب داغ شدن بیش از حد CPU و Ram تلفن همراه شده و حتی موجب انفجار و آتش سوزی شود، اینجاست که لقب بمب انتحاری به آن داده شده است؛ اما تا این لحظه که گزارشی از وجود چنین اتفاقی اعلام نشده است.