about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

خطرهای جهانی سایبری در سال 2018

انجمن اقتصاد جهانی، در گزارشی طی بررسی مخاطرات جهانی در سال 2018، نوشت تا سال 2020، 20.4 میلیارد دستگاه به اینترنت متصل خواهند شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ برخی نکات مهم گزارش انجمن اقتصاد جهانی عبارت‌اند از:

  • افزایش حملات سایبری به بخش مالی طی 5 سال آینده
  • رشد حملات باج افزاری در زیرساخت‌های حیاتی
  • فقدان قوانین و پروتکل‌های بین‌المللی در زمینه سایبری به انضمام حملات سایبری دولتی، حالت پیش‌بینی‌نشده جنگ سایبری را تشدید خواهد کرد
  • دفاع سایبری، در سال 2017، با حملات گسترده مانند واناکرای سنجیده شد

در بخش دیگری از گزارش فوق آمده است:
مجرمان سایبری، به طور فزاینده ای اهدافی را نشانه گرفته اند؛ زیرا استفاده از ابزارهای ابری ادامه دارد و دستگاه های متصل به اینترنت اشیا در سال 2017، 8.4 میلیارد بود که این رقم تا سال 2020، به 20.4 میلیارد می رسد. حملات سایبری با مقیاس وسیع، هم اکنون به امری عادی تبدیل شده است.

انجمن یادشده تهدیدات سایبری را سومین خطر جهانی در سال 2018 عنوان کرد و افزود در کنفرانس داووس، به بررسی مسائل همکاری های امنیتی پرداخته خواهد شد. این انجمن در گزارش خود نوشت اتصال دستگاه ها و زیرساختها به اینترنت، سبب افزایش خطرهای سایبری شده است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.