about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پیدا کردن و آموزش افراد در زمینه امنیت سایبری، مدت‌هاست که دغدغه سازمان‌های فدرال آمریکا شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس گزارشی در ماه آوریل 2017 از دیوان محاسبات دولتی، دولت فدرال نیازمند استخدام بیش از 7500 نیرو در این مناطق است؛ اما در پنلی در این کنفرانس برگزار شد، از کمبود نیروی آموزش دیده در این حیطه، اظهار نگرانی شد و اعضای این پنل معتقد بودند که با ایجاد تغییرات سریع در صنعت، کارفرمایان باید به‌جای استخدام افراد با داشتن صرفاً مهارت فنی، کارمندانی با خصوصیات ویژه استخدام کنند.
هری وینگو (Harry Wingo)، عضو هیئت‌علمی دانشکده اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه ملی دفاع، اعلام کرد: «دیدتان را باید وسیع کنید. باید اعتماد به نفس داشته باشید تا فرماندهان شما را تأیید کرده و بگویند که راه درستی در پیش گرفته‌اید.»
دبورا پیر لوییس (Deborah Pierre-Louis)، مدیر دفتر سیاست، ارتباط و آموزش وزارت امور خارجه، گفت: «با تغییر مسیر حملات از سوی دشمنان، افراد هم باید بتوانند تغییر کنند.»
ترند تیما (Trent Teyema)، رئیس بخش آمادگی سایبری پلیس فدرال آمریکا به دو استراتژی اشاره کرد که FBI برای تقویت نیروی انسانی خود، از آن‌ها استفاده کرده بود. اولاً، سازمان مربوطه باید اطمینان حاصل کند که کارمندان آموزش‌های تخصصی بیشتری داشته باشند؛ و دوم اینکه، سازمان اطلاعات به‌طور خاص دانش آموزان دبیرستان و کالج را برای کارآموزی و مشاغل مربوطه، مدنظر قرار می‌دهد. وی افزود استخدام افراد تنها بخشی از راه‌حل است.
کارشناسانی مانند جویی مونیز (Joey Muniz)، معمار راه‌های فنی سیسکو، معتقدند که کارفرمایان باید علاوه بر رفتار خوب با کارکنان، آن‌ها را به خاطر اقدامات ناخواسته خطرناکشان شرمنده نکنند. به‌عنوان‌مثال، «دیوار شرم» در سیسکو برای کاربرانی است که روی ایمیل‌های فیشینگ جعلی کلیک می‌کنند. مونیز اظهار داشت که کمپانی‌ها و سازمان‌ها می‌توانند به‌طور مؤثر به افراد خاطی نشان دهند که چگونه عملکرد نادرست آن‌ها منجر به هزینه‌های اضافی شده است و با این حرکت درسی ارزشمند به آن‌ها بدهند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.