about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

خسارات مالی وارد شده به قربانیان جرائم سایبری در کشور غنا، حدود 95 دمیلیون دلار برآورد شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ قربانیان اشکال مختلف کلاهبرداری سایبری در غنا، طی ماه های ژانویه تا اوت 2018، خسارتی بالغ بر 95 میلیون دلار را متحمل شده اند. انتظار می رود که این رقم تا پایان سال به 120 میلیون دلار برسد.

آمبروس دری (Ambrose Dery)، وزیر امور داخلی غنا، در مورد این گزارش گفت:

این روند، بسیار نگران کننده و مبین نیاز غنا به ایجاد ظرفیت فنی در واحد های مبارزه با جرائم سایبری و پلیس کشور است.

دری این ادعا را در پنجمین جلسه کارگروه مبارزه با جرائم سایبری آفریقا، در شهر آکرا (Accra)، پایتخت این کشور، مطرح کرد. هدف این نشست، تجهیز فنی نیروهای امنیتی و پلیس 15 کشور آفریقایی در زمینه امنیت سایبری است. مسئولیت اجرای این نشست تخصصی را اینترپل و شورای اروپا با همکاری پلیس غنا، بر عهده داشته اند.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی اداره تحقیقات جنایی پلیس غنا، حدود 82 درصد موارد گزارش شده به واحدهای مسئول مبارزه با جرایم سایبری مربوط به تقلب و کلاهبرداری اینترنتی بوده است. 

افزایش حجم خسارات مالی این کلاهبرداری های سایبری، از 35 میلیون دلار در سال 2016 به 95 میلیون دلار در سال 2017 رسیده است. بی شک این افزایش، می تواند هشداری مهم در زمینه افزایش بی سابقه این دست فعالیت های مجرمانه در فضای مجازی باشد.
 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.