about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

حملات سایبری 6 تریلیون دلار به اقتصاد دنیا خسارت وارد کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی امنیت سایبری و مدیر دپارتمان امنیت اطلاعات بین‌الملل وزارت امور خارجه روسیه آندری کروتسکیخ در گفتگو با مجله «حیات بین‌الملل» وزارت خارجه اعلام کرد خسارت جهانی ناشی از جرائم سایبری در سال 2021 در مقایسه با سال‌های گذشته به میزان قابل‌توجهی افزایش یافته است. 

کروتسکیخ اظهار داشت بر اساس برآوردهای وزارت امور خارجه روسیه در سال 2021 خسارت جهانی ناشی از عملیات هکری بالغ‌بر 6 تریلیون دلار است. در این میان،  اپیدمی کووید 19 که بسیاری از شهروندان را به فضای آنلاین انتقال داده تأثیر قابل‌توجهی در رشد این خسارت‌ها و جرائم سایبری داشته است. 

به اعتقاد وی، ازجمله خصوصیات جرائم فناوری اطلاعات و ارتباطات این است که از راه دور و اغلب از خاک سایر کشورها انجام می‌شوند و هیچ کشوری در جهان قادر نیست به‌تنهایی به مقابله با آن بپردازد. اوضاع متشنج حاکم بر فضای سایبری نیز معلول نواقص نظام مدرن همکاری بین‌الملل در حوزه مسائل مربوطه است.  

این مقام دولتی عقیده دارد نتایج حملات رایانه‌ای می‌تواند بسیار مخرب بوده و حتی منجر به فاجعه خصوصا در حوزه امنیت ملی شود. 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.