about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بر اساس این گزارش، در سال 2013 بیش از 7.3 میلیون مورد از اسناد و سوابق مورد سرقت قرار گرفته اند. همچنین در فاصله سال های 2006 تا 2013 سوابق و اطلاعات شخصی 22.8 میلیون نفر از شهروندان نیویورک به سرقت رفته و مورد سوءاستفاده مجرمان قرار گرفته است.

40 درصد از این سرقت‌ها در سال 2013، توسط هکرها صورت گرفته است و بخش عمده اطلاعات به سرقت رفته، حاصل سهل انگاری فروشگاه زنجیره‌ای Target و شرکت فروش آنلاین کالای LivingSocial بوده که در سال 2007 تاسیس گردیده است.

دادستان کل نیویورک اظهار داشت: "ما به طور گسترده اطلاعات شخصی خود را با فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، موسسات بهداشتی و دیگر سازمان‌ها به اشتراک می‌گذاریم، ولی بهره‌مندی از مزایای فناوری نباید ما را به خطر بیندازد. من از همکاری صنایع و متخصصان امنیتی به منظور ایمن سازی دسترسی به اطلاعات کاربران دفاع می کنم تا این مشکل پیچیده و رو به رشد حل شود."

وی در ادامه افزود که متاسفانه اطلاعات هر کارت اعتباری سرقت شده در بازارهای زیرزمینی سایبری بالغ بر 45 دلار به فروش می‌رود و این رقم در مورد اطلاعات تامین اجتماعی افراد بیشتر است.

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

حمله
1405/07/20 - 16:13- جرم سایبری

حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی سوپرمارکت‌های فرانسه

چندین زنجیره بزرگ سوپرمارکتی در فرانسه هدف حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی فروشگاه‌ها قرار گرفته‌اند؛ حمله‌ای که به گزارش رسانه‌های محلی، موجب افزایش دمای یخچال‌ها و از بین رفتن مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تازه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.