about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کلاه‌برداری سایبری، در طول 2 سال گذشته، خسارتی بالغ بر 100 میلیون دلار به شهروندان غنا وارد کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس غنا اعلام کرده است که کلاه‌برداران سایبری، در طول 2 سال گذشته، حدود 100 میلیون دلار از شهروندان این کشور، سرقت کرده‌اند. هربرت گوستاو یانکسون (Herbert Gustav Yankson)، رئیس پلیس سایبری غنا، مدعی شد که این آمار، فقط مربوط به سال‌های 2018 و 2019 هستند.

روزنامه اقتصادی و مالی تایمز غنا، طی مقاله‌ای در روز سه‌شنبه، مورخ 22 ژانویه، به نقل از یانکسون، نوشت:

جرائم سایبری، در غنا، به این زودی‌ها، کاهش نخواهد یافت.

وی در ادامه سخنان خود، افزود:

بااین‌حال، مردم اطلاعات حساس خود را در اینترنت آپلود می‌کنند و داده‌هایشان در فضای مجازی، به راحتی قابل دسترسی و مشاهده است.

وی در پایان سخنان خود، در مورد تبادل و همرسانی اطلاعات حساس، با افراد مختلف در اینترنت و تهدیدات احتمالی این اقدام، هشدار داد.
 

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.