about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

معاون اسبربانک روسیه از میزان حملات سایبری و خسارت آن‌ها در روسیه خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ استانیسلاف کوزنتسوف، نائب رئیس هیئت‌مدیره اسبربانک روسیه در نشست سالانه امنیت سایبری مجمع جهانی اقتصاد که با شرکت بیش از 125 کارشناس امنیت سایبری، نمایندگان سازمان‌های دولتی و تجاری 28 کشور به‌صورت آنلاین از 16 تا 18 نوامبر برگزار شد اعلام کرد میزان خسارات ناشی از جرائم سایبری بر اقتصاد روسیه در سال 2020 حدود 44 میلیارد دلار برآورد شده و احتمال دو برابر شدن آن نیز در سال 2021 دور از انتظار نیست.  

کوزنستوف اذعان کرد در شرایط بحرانی ناشی از شیوع کرونا ویروس حملات سایبری در سراسر دنیا افزایش‌یافته و روسیه نیز از این قاعده مستثنا نبوده است. 

این مقام دولتی اظهار داشت:

اسبر در روسیه و اروپای شرقی بزرگ‌ترین بانک بوده و یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه فناوری است. بیشترین میزان حملات در منطقه علیه ما انجام می‌شود. به‌طور میانگین ما به‌ناچار روزانه با 26 میلیارد رخداد امنیت سایبری سروکارداریم. در سایه اکوسیستم پیشرفته امنیت سایبری و فعالیت حرفه‌ای متخصصانمان 100 درصد از حملات را با موفقیت دفع می‌کنیم. ما معتقدیم دانش و تجربه‌مان برای خیلی‌ها می‌تواند مفید باشد و با آمادگی کامل آن‌ها را با شرکایمان ازجمله مجمع جهانی اقتصاد، اینترپل، SWIFT و FIRST به اشتراک می‌گذاریم. 

شرکت‌کنندگان نشست در حوزه مقابله با جرائم سایبری در شرایط کنونی به بحث و تبادل تجربه پرداختند و تأکید کردند در راستای مقابله با تهدیدات سایبری، تبادل اطلاعات در حوزه حملات سایبری و ایجاد الگوریتم‌های مؤثر برای مقابله با مجرمان اینترنتی بسیار ضروری است.

لازم به ذکر است بانک مذکور اخیراً با حذف واژه بانک از نام قبلی، نام و لوگوی خود را به اسبر (Sber) تغییر داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.