about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت «Advent International»، شرکت سایبری «Forescout» را به مبلغ 1.9 میلیارد دلار خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Advent International»، شرکت خصوصی بین‌المللی واقع در بوستون برای خرید فناوری‌های «Forescout»، شرکت سایبری در کالیفرنیا به مبلغ 1.9 میلیارد دلار موافقت کرد.

اَدونت قرار است تمام سهام شرکت Forescout را با قیمت 33 هزار دلار برای هر سهم در یک معامله تمام نقدی بخرد. پس از اتمام معامله، این شرکت سایبری به یک شرکت خصوصی تبدیل می‎‌شود. مایکل دی‌سزار (Michael DeCesare)، مدیرعامل شرکت فناوری‌های Forescout در سمت خود باقی خواهد ماند.

یکی از منابع آگاه ناشناس در گفتگو با کالکسیت (Calcalist ) اعلام کرد که «Pitango»، شرکت سرمایه‌گذاری اسرائیلی با حدود 100 میلیون دلار به عنوان یكی از سرمایه‌گذاران اولیه در شركت Forescout و دارای 6 درصد سهام در این شركت است.

شرکت سایبری Forescout، در سال 2000 در اراضی اشغالی تأسیس شد و یک مرکز توسعه و تحقیق در تل‌آویو دارد؛ این شرکت، نرم‌افزاری را برای نظارت بر شبکه‌های سازمانی دارنده چندین دستگاه توسعه می‌دهد و به بازار عرضه می‌کند. شرکت حدود 1100 نفر در سراسر جهان استخدام می‌کند که 250 نفر از آنها اسرائیلی هستند.

شرکت اَدونت نیز در سال 1984 تأسیس شد؛ این شرکت تا به امروز بیش از 350 سرمایه‌گذاری سهام خصوصی در 41 کشور انجام داده و از اواخر سال گذشته 56.6 میلیارد دلار دارایی تحت مدیریت داشته است.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1405/06/23 - 11:34- آسیا

تقویت چارچوب امنیت سایبری در بحرین

بحرین چارچوب امنیت سایبری را برای بخش‌های حیاتی تقویت کرد.

اظهارات
1405/06/23 - 11:13- آمریکا

اظهارات ترامپ درباره نگرانی‌ها در مورد خطرات هوش مصنوعی

ترامپ اظهار داشت که نیروهای بسیار منفی نگرانی‌های اغراق‌آمیزی را درباره هوش مصنوعی مطرح می‌کنند.

تأکید
1405/06/23 - 10:57- هوش مصنوعي

تأکید بر کاهش تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی در امارات

شرکت سینولوژی ActiveProtect Manager 2.0 را در امارات متحده عربی راه‌اندازی می‌کند و پشتیبانی پلتفرم گسترده‌تر و امنیت مبتنی بر هوش مصنوعی را ارتقا می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.