about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری «Insight»، شرکت سایبری اسرائیلی آرمیس را به مبلغ حدود یک میلیارد دلار خریداری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک منبع اگاه در گفتگو با وبگاه تخصصی کالکالیست (Calcalist) گفت که «Insight Partners»، شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی مستقر در نیویورک برای خرید آرمیس (Armis)، شرکت اسرائیلی امنیت اینترنت اشیا به توافق رسیده است. چندی پیش کالکالیست گزارش داد که مذاکره برای خرید آرمیس به‌وسیله شرکت آمریکایی به ارزش بین 800 میلیون تا 1.2 میلیارد دلار انجام شده است.

شرکت سرمایه‌گذاری Insight در آخرین دوره بودجه شرکت آرمیس در ماه آوریل 2019 شرکت کرد که در آن 65 میلیون دلار طبق ارزش 400 میلیون دلاری شرکت جمع‌آوری شد.

در ماه اکتبر گذشته شرکت آمریکایی دفتری در تل‌آویو – اولین دفتر شرکت خارج از نیویورک – تأسیس کرد. این شرکت بیش از 20 میلیارد دلار دارایی دارد و تحت حمایت بیش از 300 شرکت در سراسر جهان است. Insight در اراضی اشغالی بیش از 700 میلیون دلار در بیش از 15 معامله فعال سرمایه‌گذاری کرده و سرمایه‌گذار اولیه «Wix.com»، شرکت ساخت وب‌سایت واقع در تل‌آویو بوده است.

از جمله شرکت‌های پورتفولیوی اسرائیلی شرکت آمریکایی یاد شده، «Checkmarx»، شرکت امنیت سایبری، «Lightricks»، توسعه دهنده برنامه‌های ایجاد محتوا واقع در اورشلیم و «Monday.com Labs»، استارت‌آپ بهره‌وری و مدیریت تیم هستند. شرکت آمریکایی اوایل سال 2019 سهام اصلی پورتفولیوی چهارمین دوره سرمایه‌گذاری «Genesis Partners»، شرکت سرمایه‌گذاری اسرائیلی را به‌دست آورد. جِف هورینگ (Jeff Horing)، بنیانگذار و مدیر عامل Insight در بیانیه‌ای در ماه فوریه سال قبل اعلام کرد که این خرید نشان از تعهد شرکت به نوآوری منطقه‌ای در اراضی اشغالی است.

آرمیس – که در سال 2015 تأسیس شده است – نرم‌افزار امنیت اطلاعات را برای سیستم‌های سازمانی اینترنت اشیا تأمین و دستگاه‌ها و رفتار آنها را به منظور شناسایی خطرات و حفاظت از داده‌ها و سیستم‌ها تجریه و تحلیل و طبقه‌بندی می‌کند. مشتریان این شرکت شامل سامسونگ، سیسکو (Sysco)، شرکت خدمات غذایی و «Allergan»، شرکت دارویی واقع در نیویورک هستند. آرمیس حدود 240 نفر در پالو آلتو (Palo Alto)، کالیفرنیا و تل‌آویو استخدام می‌کند.

در ماه نوامبر 2019، کالکالیست با ذکر منبع نوشت که گوگل چندین میلیون دلار در آرمیس سرمایه‌گذاری کرده است. شرکت پیش از این سرمایه‌گذاری، 112 میلیون دلار جمع‌آوری کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.