خرید کمپانی شارپ به مبلغ 6.2 میلیارد دلار
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیکی روزنامه معروف ژاپنی رقم نهایی این معامله را 700 میلیارد ین ژاپن اعلام کرد درحالیکه فاکسکان قبلاً 5.1 میلیارد دلار پیشنهاد خرید داده بود و رقیب سرسختی بنام« Network Corporation of japan » را نیز پیش رو داشت.
جزییات بیشتری از این معامله رو نشده است اما قطعاً اپل نیز پشت سر فاکسکان (نام رسمی آن« Hon Hai Precision Industry Co» است) قرار دارد و بدین ترتیب فناوریهای نوین نمایشگرها ایگزو و سایر فناوریهای اختصاصی شارپ اینک در دستان تایوانیها و البته اپلیها خواهد افتاد.
فاکسکان شرکت چندملیتی با مرکزیت توچنگ در تایپه جدید است که در سال 1974 تأسیسشده و درآمد سالانه آن بیش از 132میلیارد دلار است.میزان داراییهای خالص فاکسکان همچنین 77 میلیارد دلار تخمین زدهشده است.