خرید شرکت سایبری اسرائیلی از سوی مایکروسافت
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی گفت که در حال خرید «CyberX»، استارتآپ اسرائیلی امنیت سایبری واقع در هرتزلیا با هدف کمک به مشتریانش در ایمنی دستگاههای متصل به اینترنت است. مقدار این معامله هنوز مشخص نیست، اما در ماه می امسال وبسایت مالی گلوبز (Globes) اعلام کرد که مایکروسافت در حال مذاکره برای خرید سایبرایکس با قیمت 165 میلیون دلار است.
براساس دادههای مرکز ملی استارتآپ اسرائیل – که صنعت فناوری اسرائیل را تحت نظر دارد – سایبرایکس، در سال 2012 بهوسیله نیر گِلِر (Nir Geller) و عمر اشنایدر (Omer Schneider) تأسیس شد و تاکنون 47 میلیون دلار بودجه از سرمایهگذارانی مانند : شرکت سرمایهگذاری آمریکایی «Norwest Venture Partners»، شرکت سرمایهگذاری اسرائیلی «OurCrowd»، « Flint Capital» و «Qualcomm Ventures» جمعآوری کرده است.
این شرکت اسرائیلی، یک پلتفرم امنیت سایبری صنعتی برای شناسایی، توقف و پیشبینی نفوذهای امنیتی در شبکههای اینترنت اشیا، کاهش خطر حملات و جلوگیری از قطع تولید، شکست ایمنی و حوادث زیست محیطی توسعه داده است.
مایکل برِیورمن بلومنستیک (Michal Braverman-Blumenstyk) و سام جورج (Sam George)، معاونان مایکروسافت در پست وبلاگی نوشتند که اینترنت اشیا، دیدگاههای زمان واقعی درمورد داراییها، توانمندسازی مشاغل برای کاهش مخارج عملیاتی، از کارافتادگی برنامهریزی نشده و خدمات غیرلازم را ارائه میدهد. اما چالش بزرگی در امنیت دستگاههای متصل وجود دارد و این همان جایی است که سایبرایکس کار خود را آغاز میکند. برِیورمن بلومنستیک، همچنین مدیر کل تحقیق و توسعه اسرائیل است.
به گفته معاونان مایکروسافت، فناوری توسعه یافته از سوی شرکت اسرائیلی اطلاعاتی را در مورد دستگاههای متصل به اینترنت و مدیریت و بهبود امنیت این دستگاهها به مشتریان خواهد داد. مشتریان به کمک سایبرایکس میتوانند نقشه دیجیتالی هزاران دستگاه را در یک طبقه کارخانه یا داخل یک ساختمان ببینند و اطلاعاتی در مورد مشخصات دارایی و آسیبپذیری آنها جمعآوری کنند. به دست آوردن این قابلیت دیداری نه تنها برای درک مکانهایی که خطرات امنیتی در آنها وجود دارد و کاهش این خطرات مهم است، بلکه گامی اساسی در ایمنسازی تولید و شبکه هوشمند و سایر موارد استفاده دیجیتالی در سراسر تأسیسات تولیدی و زنجیره تأمین محسوب میشود.
2 سال پیش، مایکروسافت سرمایهگذاری 5 میلیارد دلاری در فناوریهای اینترنت اشیا را به عنوان تلاش برای تقویت محصولات شرکتها اعلام کرد و محافظت امنیت سایبری برای دستگاههای متصل بخشی از این راهبرد است. در پست وبلاگی آمده است که این شرکت آمریکایی قبلاً امنیت چندلایه اینترنت اشیا و نظارت امنیت اینترنت اشیا در پلتفرم ابری خود با نام «Azure» را ارائه داده است؛ این پلتفرم از سوی هزاران مشتری در حوزه تولید استفاده شده و پیکربندی ایمن دستگاههای اینترنت اشیا را ممکن ساخته است.
مایکروسافت گفت سایبرایکس قابلیتهای موجود اینترنت اشیا را در پلتفرم ابری Azure کامل خواهد کرد.