about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

خدمات وای‌فای در مترو نیویورک

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایالت نیویورک در حدود 240 ایستگاه مترو دارد؛ اما در تعداد کمی از آن‌ها به مسافران خدمات وای‌فای ارائه می‌شود.
اندرو کیومو (Andrew Cuomo)، فرماندار ایالت نیویورک گفته است تا پایان سال 2016 تمام ایستگاه‌های مترو به ارتباطات وای‌فای مجهز خواهند شد. در قدم بعدی تا اوایل سال 2017، با استفاده از شبکه سلولی1، خدمات تلفن همراه در ایستگاه‌ها ارائه خواهد شد.
این خدمات به مسافران اجازه خواهد داد تا از عابر بانک یا تلفن هوشمند خود برای پرداخت کرایه‌ی مترو استفاده کنند. همچنین تا سال 2018 امکان برقراری ارتباط به صورت ان. اف. سی، برای پرداخت هزینه از طریق روش‌هایی مانند اندروید پی (Android Pay) و اپل پی (Apple pay)، به وجود خواهد آمد.
کیومو اعلام کرد، آن‌ها قصد دارند تا ایستگاه‌های مترو را به فناوری‌های روز مجهز کنند. به همین منظور، مسافران می‌توانند از محل دقیق قطار و زمان رسیدن آن به ایستگاه مطلع شوند. همچنین تا پایان امسال، 400 عدد از واگن‌های قطار مترو، به درگاه یو. اس. بی مجهز خواهند شد.
به‌مرور زمان در تمام واگن‌ها و طول تونل نیز خدمات ارائه می‌شود و به‌زودی در تمام طول مسیر خدمات وای‌فای ارائه خواهد شد.

___________________________

1- شبکه مخابرات رادیویی است که ناحیه تحت پوشش آن به بخش‌های متعددی که سلول‌ها نامیده می‌شود تقسیم شده است. شبکه سلولی امکان اینکه تعداد زیادی سامانه بی‌سیم قابل‌حمل  در هر نقطه از شبکه با یکدیگر  ارتباط برقرار کنند را به وجود می‌آورد.

 

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.