about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

خبرهای تازه از رایانه سرفیس بوک 2 مایکروسافت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این رایانه هیبریدی که Surface Book 2 نام دارد با تغییر طراحی و استفاده از پردازنده‌های قدرتمند Kaby Lake اینتل در اواخر سال 2017 در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
ارتقای عملکرد باتری و افزایش سرعت پردازنده ازجمله مهم‌ترین مزایای رایانه هیبریدی Surface Book 2 خواهد بود. به‌گونه‌ای که عمر این رایانه به 16 ساعت می‌رسد. نمایشگر 13.5 اینچی PixelSense، دو پورت USB 3.0، حافظه افزودنی اس دی، جک هدفون و ارتقای عملکرد گرافیکی ازجمله مزایای این محصول است. رایانه مذکور قادر به پخش ویدئوهای فوق دقیق 4K و تصاویر سه‌بعدی نیز خواهد بود.
لپ‌تاپ جدید دیگر مایکروسافت Surface Book i7 است که دارای نمایشگر 13.5 اینچی PixelSense با دقت 3000 در 2000، نمایشگر لمسی باقابلیت پشتیبانی از 10 تماس در آن واحد، دوربین 8 مگاپیکسلی، دو پرت USB 3.0، جک هدفون و قلم هوشمند است.

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.