about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه در خصوص کلاه‌برداری با عنوان درخواست واریز وجه فوری از اکانت‌های جعلی و مشابه که برای خانواده زائرین اربعین حسینی ارسال می شود، هشدار داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سرهنگ علی عباسی‌کسانی گفت: با توجه به شروع حرکت زائرین اربعین حسینی کلاهبرداران سایبری برای خانواده زائر، پیام درخواست کمک مالی جعلی ارسال می‌کنند.
وی افزود: در این روش از کلاه‌برداری مجرمان سایبری با سوءاستفاده از عدم آگاهی بعضی از زائرین به اصول امنیتی و با دسترسی غیرمجاز به صفحات آنان در شبکه‌های اجتماعی و یا با ایجاد صفحه جعلی مشابه به زائر اصلی و یا حتی معرفی خود به‌عنوان دوست و همراه زائر اقدام به ارسال پیام به مخاطبین و دنبال کنندگان وی کرده و از آن‌ها درخواست واریز وجه و کمک مالی به‌صورت فوری می‌کنند.
در پی دریافت این پیام دوستان و آشنایان زوار به پیام‌های ارسالی اعتماد کرده و مبلغ درخواستی را به شماره‌حساب اعلامی واریز می‌کنند بدون اینکه اطلاعی از صحت این درخواست داشته باشند.
سرهنگ کسانی گفت: خانواده زائران در صورتی با چنین پیام و یا تماس‌هایی از طرف زائرین روبرو شدند عجولانه برخورد نکنند، اول موضوع را بررسی و در صورت صحت، اقدام به واریز وجه کنید.
 پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.