about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکری گسترده به سایت های وردپرس

سایت هایی که برای مدیریت محتوای خود از امکانات وردپرس استفاده می کنند، توسط یک گروه هکری مورد حملات گسترده ای قرار گرفته اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ به نقل از زددی نت، یک گروه هکری با سواستفاده از آسیب پذیری های امنیتی بیش از ده پلاگین وردپرس، از آنها برای ایجاد حساب های کاربری تقلبی در سایت های طراحی شده با وردپرس در اینترنت و حمله به مالکان وب سایت های مذکور بهره گرفته است.

ماه قبل نیز حملات مشابهی به برخی سایت های اینترنتی صورت گرفته بود. در جریان حملات مذکور، هکرها از آسیب پذیری های مشابهی در کدنویسی پلاگین های وردپرس سواستفاده کردند و سایت هایی را هک کردند. نتیجه این کار نمایش پنجره های آگهی متعدد یا تغییر مسیر بازدید کاربران به وب سایت های دیگر بوده است

بررسی موسسه امنیتی Defiant نشان می دهد هکرهای عامل این حملات این بار به این دو کار اکتفا نکرده و حساب های کاربری متعددی نیز در سایت های هک شده برای سواستفاده های بیشتر ایجاد کرده اند. اسامی حساب های یادشده عموما wpservices بوده و این حساب ها با استفاده از آدرس روسی wpservices@yandex.com ایجاد شده و کلمه عبور آنها w۰rdpr۳ss بوده است.

کاربران برای حفظ امنیت خود باید از نسخه های به روزشده پلاگین های مختلف در وردپرس استفاده کرده و حساب های کاربری سایت های خود را نیز کنترل کنند.

تازه ترین ها
تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.

سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.