حمله هکری به شرکت اسرائیلی رافائل (گنبد آهنی) و انتشار اطلاعات مهم
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ کارشناسان اسرائیلی طی اتهاماتی ادعا کردند که هکرهای ایرانی با نفوذ سایبری به شرکت اسرائیلی رافائل، اطلاعات مهمی در مورد ترشپاله حلبی (گنبد آهنین) کسب کردند.
به گفته کارشناسان، هکرها نمونههایی از پایگاه داده سرقت شده از شرکت اسرائیلی سامانههای دفاعی پیشرفته (רפאל - מערכות לחימה מתקדמות בע"מ)، از جمله اطلاعات تجاری محرمانه و احتمالاً طرحهایی از سیستم مدیریت نبرد مورد استفاده ترشپاله حلبی (گنبد آهنین) برای صادرات به بریتانیا، را در دارکنت بارگذاری کردهاند. محققان اسرائیلی مدعی شدند که هکرها تحت حمایت ایران هستند و اطلاعات را به قیمت ۱۰۰ بیتکوین برای فروش قرار دادهاند.
براساس فایلهای فاش شده، این اطلاعات به سال 2020 بازمیگردد و شامل لیست دسترسی کارمندان به سیستمهای کامپیوتری داخلی، به احتمال زیاد از سیستم اکتیو دایرکتوری، همراه با ارائههای تجاری محرمانه و احتمالاً حتی سیستمهای دفاع هوایی فروخته شده به بریتانیا است.
ویدیوی آپلود شده از سوی هکرها در سایت، جایی که اطلاعات را منتشر کردهاند، تصاویری از سیستمی را نشان میدهد که میتواند «Sky Cyber»، یک سیستم دفاع هوایی مستقر در زمین (GBAD)، باشد. این سامانه جدید موشکی ضد هوایی ارتش بریتانیا است که ترکیبی از سیستم کنترل و مدیریت نبرد ساخته شده بهوسیله رافائل، رادار ساب سوئدی و موشک رهگیر بریتانیایی است.
این یک نسخه صادراتی از سیستم مدیریت نبرد است که به گنبد آهنین نیز متصل میشود و بهوسیله «Empress»، یکی از شرکتهای تابعه رافائل که ۵۰ درصد از آن را در اختیار دارد، توسعه یافته است. انگلیسیها ۷۹ میلیون دلار برای سیستم اسرائیلی پرداخت کردند، البته باید توجه داشت که دقیقاً مشابه سیستمی نیست که در حال حاضر در ترشپاله ارتش رژیم صهیونیستی نصب شده است.
بنابر ادعای کارشناسان، هکرها به احتمال زیاد از گروه سایبری عصای موسی هستند.
کارشناسان اظهار داشتند که سیستم دفاع هوایی مستقر در زمین بهوسیله شرکت رافائل برای انگلستان طراحی شده و با اتصال به سامانههای پرتاب انگلیسی و رادار سوئدی، مجموعه گنبد آهنین انگلیس رو تشکیل میدهد و از این جهت اهمیت دارد که رافائل سیستم مدیریت نبرد آن را آماده کرده که برای گنبد آهنین هم استفاده میشود و میتوان با هزینه پایین به اطلاعات زیادی دست یافت.